Lagerhall

Akershus Reklame Team AS flytter til nye lokaler

Akershus Reklame Team AS (ART), en fullservice produksjonsbedrift som tilbyr moderne logistikk og produksjonsløsninger, har gleden av å kunngjøre at de flytter til nye lokaler i april 2024.

Det nye bygget, som ligger kun 100 meter fra dagens lokasjon i nærheten av Oslo, vil gi bedriften mer plass, bedre vekstvilkår og bedre fasiliteter for sine ansatte og kunder.

Flyttingen er en del av selskapets strategiske plan for å effektivisere produksjonsprosessene, skape nye muligheter for nye og eksisterende kunder og øke investeringene i sine 3PL-tjenester. De nye lokalene vil inneholde 5.000 m2 med høylager og topp moderne utstyr, noe som vil forbedre effektiviteten for alle oppdrag.

“Vi er veldig begeistret for dette trekket, som markerer et nytt kapittel i vår historie og gjenspeiler vår vekst og suksess som en organisasjon. Vi tror at de nye lokalene vil gjøre oss i stand til å levere enda bedre resultater for våre kunder, som er vår høyeste prioritet. Vi ser frem til å ønske dem velkommen til vårt nye hjem og vise dem hva vi kan gjøre med vår forbedrede produksjon, kundeservice og 3PL-funksjoner”

sa Kim Holm, leder for strategi- og forretningsutvikling i Akershus Reklame Team AS.

ART er et ledende logistikkhus i Norge, med over 35 års erfaring i bransjen. Selskapet tilbyr et bredt spekter av tjenester; inkludert kundeservicetjenester, løsninger for magasin- og bladutgivere, 3PL-tjenester og kampanjetjenester. Selskapet jobber med kunder fra ulike sektorer, som media, detaljhandel, helse og finans. Noen av selskapets kunder inkluderer Egmont, Orkla, Bertel O. Steen Defence & Security, Fagpressen og Boots.

For mer informasjon, vennligst besøk www.art-as.no eller ta kontakt med oss.

Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

KONTAKTINFORMASJON

+47 62 87 2600
Post@art-as.no

Industriveien 29, 2020 Skedsmokorset

Postboks 209, 2020 Skedsmokorset

Åpent hverdager 7.30-15.30

KONTAKT OSS

Fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt med deg så fort som mulig!