Effektiv produksjon

Adresseringstjenester

Akershus Reklame Team har lang erfaring med adressering av alle typer materiale som skal pakkes og sendes. For våre kunder sender vi i dag bl.a. magasiner, bøker, pakker og reklame. Når det gjelder emballering kan vi tilby omslag i plast, miljøfolie eller biologisk nedbrytbar folie. Vi er opptatt av miljøvennlige løsninger.

Akershus Reklame Team (ART) er en av få aktører som har kompetanse og løsninger for optimalisering av porto og distribusjon. I praksis betyr dette at vi klarer å oppnå bedre priser på porto, ved å samle alt som periodevis skal distribueres fra våre kunder. Vi innhenter priser på vegne av flere bedrifter i fellesskap – noe som gir god økonomi for alle.

Akershus Reklame Team (ART) kan i tillegg til adressering og pakking, tilby våre kunder å legge ved reklame, annonser eller andre typer innstikk og bilag. Dette kan også gjennomføres uavhengig av distributør.

strek1280x3

Aktuelt:

Akershus Reklame Team AS overtar Mailpack AS

Vi kan med stor entusiasme meddele at ART har kjøpt 100 % av aksjene i Mailpack AS. Dette tredde i kraft 1. juni 2022.

Vi håndterer abonnentene dine

Ved hjelp av en egenutviklet skytjeneste (AboAdmin) kan vi håndtere våre kunders abonnenter og medlemsdatabase.

Gjør som Tise Basics

Vi i Akershus Reklame Team tar hånd om lager, plukk, pakking, utsending og retursendinger, slik at Tise Basics kan bruke tiden sin på salg av miljøvennlige og bærekraftige produkter.

Strålende tilbakemeldinger fra Circle K

Circle K har vært en av våre viktigste kunder i over 25 år, og de kommer stadig tilbake til oss med nye, spennende og ikke minst kreative oppdrag!