Boots Apotek-eske

Kampanjepakking for Boots Apotek

Hver måned pakker vi individuelt kampanjemateriell til hver av de 159 apotekene som er spredt over hele landet.

Vi har i en årrekke samarbeidet med Boots Apotek, og for 3 år siden fikk vi også ansvaret for de månedlige reklamekampanjene som sendes ut til alle Boots Apotek, Sykehusapotekene og Apotekergruppen.

Et solid samarbeidsforhold

I over 15 år har vi hatt ansvar for lagerhold og klargjøring for distribusjon av Boots sitt reklamemateriell til intern bruk ved apotekene. Og i 2019 lanserte vi en egen tilrettelagt nettbutikk for kjeden. Formålet med nettbutikken er å gjøre det enklere for hvert enkelt apotek å bestille det reklamemateriellet de behøver – direkte fra lageret her hos oss. Nettbutikken gir apotekene fullstendig produktinformasjon med utfyllende produktbeskrivelser, oversiktlige bilder og aktuell lagerstatus til enhver tid.

Kampanjepakking
Den månedlige kampanjepakkingen innebærer mottak og kontroll av kampanjemateriell, pakking i spesialtilpassede kampanjeesker, samt distribusjon til kunde. I tillegg står vi for produksjon av deler av kampanjemateriellet. Hvert apotek har individuelt behov for kampanjemateriell og vi pakker derfor ulikt materiell til hvert apotek – etter lister fra Boots. En kampanje består av 80 til 120 ulike elementer; alt fra plakater til brosjyrer, vippetasser, flyers, pop-ups og klistremerker i forskjellige formater.

Det kan være utfordrende å distribuere kampanjemateriell i ulike størrelser samlet til så mange utsalgssteder. Dette har vi løst med å lage spesialtilpasset emballasje, slik at alt materiell kan sendes samlet til hver butikk. Dette bidrar også til reduserte distribusjonskostnader.

Med vår solide erfaring innen feltet og tilrettelagte lokaler kan vi håndtere reklamemateriell i alle størrelser, samt koordinere hyppige utsendelser. Ta kontakt for en uforpliktende samtale allerede i dag!

Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

KONTAKTINFORMASJON

+47 62 87 2600
Post@art-as.no

Industriveien 29, 2020 Skedsmokorset

Postboks 209, 2020 Skedsmokorset

Åpent hverdager 7.30-15.30

KONTAKT OSS

Fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt med deg så fort som mulig!