klarprodukter

Klar for en grønnere hverdag

Gjenbruk, refill og Svanemerket – dette er stikkord som beskriver vår miljøbevisste samarbeidspartner!

I mars 2020 ble det lansert en egen nettbutikk for utsalg av den miljøvennlige produktserien Klar, og vi i Akershus Reklame Team har fått gleden av å stå for tredjepartslogistikken (3PL).

Grønnere hverdag
Bak de miljøvennlige produktene står produsenten Orkla Home & Personal Care, som er Norges største leverandør av vaskemidler og produkter til personlig pleie. Nettbutikken klardag.no har siden oppstarten hatt en solid vekst i både antall ordre og produkter.

Klar er en serie med bærekraftige og milde produkter, og er helt uten unødvendige kjemikalier. Produktene inneholder nøye utvalgte ingredienser, er dermatologisk testet på sensitiv hud, Svanemerkede og veganske.

Alle såpeflasker er laget av 100 % resirkulert plast og er ment for å brukes om igjen. Og som først ut i Norge lages påfyllspakningene i papp – som videre skal kildesorteres sammen med papirsøppel.

Vårt mål

Med våre gode lager- og logistikkløsninger i Akershus Reklame Team håndterer vi varemottak, lagerhold, ordre, pakking, adressering, tilrettelegging for distribusjon, samt returhåndteringen av alle e-handelspakkene til Klar.

Vårt mål er å gjøre hverdagen litt enklere for de som driver nettbutikk. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for din nettbutikk!

Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

KONTAKTINFORMASJON

+47 62 87 2600
Post@art-as.no

Industriveien 29, 2020 Skedsmokorset

Postboks 209, 2020 Skedsmokorset

Åpent hverdager 7.30-15.30

KONTAKT OSS

Fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt med deg så fort som mulig!