Forutsigbar lagerstyring og netthandel

E-Handel og varehotell

Akershus Reklame Team (ART) har lang erfaring med å tilby våre kunder varehotell. I 2021 implementerte vi AXIA som vårt forretningssystem for lagerstyring og -administrasjon. Med denne løsningen har kundene våre full oversikt over sine lagre. I tillegg medfører dette automatisert rapportering. Enklere styring av lager og ordre får du ikke.

Akershus Reklame Team (ART) har kompetanse og ressurser til å designe og publisere fullverdige e-handelsløsninger. Gjennom vårt lageradministrasjons-system kan vi perfekt og sømløst integrere dette med våre kunders eksisterende e-handelsplattformer. Mulighetene er mange – og vi byr på dem alle.

Akershus Reklame Team (ART) disponerer 4.600 m2 der vi har kapasitet til sikker lagring og god logistikk. Vi gjennomfører lagring, ordrebehandling, plukking, pakking, distribusjon og returhåndtering. Gjennom 35 år har vi etablert gode innkjøpsavtaler med de fleste distributører i Norge. Dette sikrer deg som kunde svært gunstige vilkår for lagring og logistikk. Vi skreddersyr dessuten løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

strek1280x3

Aktuelt:

Akershus Reklame Team AS overtar Mailpack AS

Vi kan med stor entusiasme meddele at ART har kjøpt 100 % av aksjene i Mailpack AS. Dette tredde i kraft 1. juni 2022.

Vi håndterer abonnentene dine

Ved hjelp av en egenutviklet skytjeneste (AboAdmin) kan vi håndtere våre kunders abonnenter og medlemsdatabase.

Gjør som Tise Basics

Vi i Akershus Reklame Team tar hånd om lager, plukk, pakking, utsending og retursendinger, slik at Tise Basics kan bruke tiden sin på salg av miljøvennlige og bærekraftige produkter.

Strålende tilbakemeldinger fra Circle K

Circle K har vært en av våre viktigste kunder i over 25 år, og de kommer stadig tilbake til oss med nye, spennende og ikke minst kreative oppdrag!