E-handel og varehotell

Forutsigbar lagerstyring og netthandel

E-Handel og varehotell

Kontakt oss!

Lagerstyring og WMS

Akershus Reklame Team (ART) har lang erfaring med å tilby våre kunder varehotell. I 2021 implementerte vi AXIA som vårt forretningssystem for lagerstyring og -administrasjon. Med denne løsningen har kundene våre full oversikt over sine lagre. I tillegg medfører dette automatisert rapportering. Enklere styring av lager og ordre får du ikke.

E-handelsløsninger

Akershus Reklame Team (ART) har kompetanse og ressurser til å designe og publisere fullverdige e-handelsløsninger. Gjennom vårt lageradministrasjons-system kan vi perfekt og sømløst integrere dette med våre kunders eksisterende e-handelsplattformer. Mulighetene er mange – og vi byr på dem alle.

Lager og logistikk

Akershus Reklame Team (ART) disponerer 4.600 m2 der vi har kapasitet til sikker lagring og god logistikk. Vi gjennomfører lagring, ordrebehandling, plukking, pakking, distribusjon og returhåndtering. Gjennom 35 år har vi etablert gode innkjøpsavtaler med de fleste distributører i Norge. Dette sikrer deg som kunde svært gunstige vilkår for lagring og logistikk. Vi skreddersyr dessuten løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

strek1280x3

Aktuelt: