OM OSS

Siden oppstarten i 1987 har Akershus Reklame Team AS skapt gode og varige kunderelasjoner. I dag forvalter vi 40 positive og dyktige medarbeidere. Våre kunder begrunner ofte sine valg av Akershus Reklame Team med god kundeservice, fornuftige priser – og at vi alltid bretter opp ermene for å løse våre kunders utfordringer.

Vårt team leverer verdiøkende tjenester innen distribusjon, lager, logistikk, kundeservice og kampanje-gjennomføring. Kundene våre er spredt over hele Norge, og blant disse finner du alt fra enkeltmannsforetak til børsnoterte selskaper. Vi er svært opptatt av å lage langsiktige avtaler med våre kunder, for å kunne bidra med vår ekspertise over tid. Kontinuitet, kreativitet og erfaringer har skapt betydelig vekst for svært mange av våre kunder.

Akershus Reklame Team er også en av få aktører i Norge som kan levere sampakking til Posten. I praksis betyr dette at vi kjøper inn på vegne av flere kunder og pakker dette sammen for å oppnå gode rabatter. Dette er økonomi-effektivisering og gir et mye bedre kostnadsbilde for alle – i motsetning til at hver kunde skulle handlet alene.

​ « ART har vært med oss helt siden starten, som en utsøkt partner som leverer kvalitet hele veien. ​ ​ Hele kundereisen er viktig for oss, og ART har vært en bidragsyter til at vi vant netthandelsprisen i 2024. »

Anders Korsen
Orkla
Klardag.no

Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

KONTAKTINFORMASJON

Tlf: +47 63 87 26 00
E-post: Post@art-as.no

 

Besøksadresse: Lurudveien 7, 2020 Skedsmokorset.

Varelevering: Industriveien 22 B, 2020 Skedsmokorset

Postadresse: Postboks 209, 2021 Skedsmokorset

 

Åpent hverdager 7.30-15.30

KONTAKT OSS

Fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt med deg så fort som mulig!