Historien

Om oss

Om oss

Siden oppstarten i 1987 har Akershus Reklame Team AS skapt gode og varige kunderelasjoner. I dag forvalter vi 40 positive og dyktige medarbeidere. Våre kunder begrunner ofte sine valg av Akershus Reklame Team med god kundeservice, fornuftige priser – og at vi alltid bretter opp ermene for å løse våre kunders utfordringer.

Vårt team leverer verdiøkende tjenester innen distribusjon, lager, logistikk, kundeservice og kampanje-gjennomføring. Kundene våre er spredt over hele Norge, og blant disse finner du alt fra enkeltmannsforetak til børsnoterte selskaper. Vi er svært opptatt av å lage langsiktige avtaler med våre kunder, for å kunne bidra med vår ekspertise over tid. Kontinuitet, kreativitet og erfaringer har skapt betydelig vekst for svært mange av våre kunder.

Akershus Reklame Team er også en av få aktører i Norge som kan levere sampakking til Posten. I praksis betyr dette at vi kjøper inn på vegne av flere kunder og pakker dette sammen for å oppnå gode rabatter. Dette er økonomi-effektivisering og gir et mye bedre kostnadsbilde for alle – i motsetning til at hver kunde skulle handlet alene.

Vi er for tiden i en prosess der vi jobber med å bli kvalifisert til Miljøfyrtårn. Målet vårt er å bli sertifisert innen 2023. Med en Miljøfyrtårnsertifisering ønsker vi å bidra til en bærekraftig fremtid, og til den nødvendige grønne omstillingen. Vi jobber nå målrettet med å forbedre vår miljøprestasjoner innen områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Her kan du laste ned vår klima- og miljørapport for 2021.

Og her kan du laste ned vårt klimaregnskap for 2021.

Her finner mer detaljer informasjon om vårt klima- og miljøarbeid.

Noen av selskapene vi jobber med

OmOss-PartnereAlle