Historien

Om oss

Om oss

Siden oppstarten i 1987 har Akershus Reklame Team AS skapt gode og varige kunderelasjoner. I dag forvalter vi 40 positive og dyktige medarbeidere. Våre kunder begrunner ofte sine valg av Akershus Reklame Team med god kundeservice, fornuftige priser – og at vi alltid bretter opp ermene for å løse våre kunders utfordringer.

Vårt team leverer verdiøkende tjenester innen distribusjon, lager, logistikk, kundeservice og kampanje-gjennomføring. Kundene våre er spredt over hele Norge, og blant disse finner du alt fra enkeltmannsforetak til børsnoterte selskaper. Vi er svært opptatt av å lage langsiktige avtaler med våre kunder, for å kunne bidra med vår ekspertise over tid. Kontinuitet, kreativitet og erfaringer har skapt betydelig vekst for svært mange av våre kunder.

Akershus Reklame Team er også en av få aktører i Norge som kan levere sampakking til Posten. I praksis betyr dette at vi kjøper inn på vegne av flere kunder og pakker dette sammen for å oppnå gode rabatter. Dette er økonomi-effektivisering og gir et mye bedre kostnadsbilde for alle – i motsetning til at hver kunde skulle handlet alene.

 

Noen av selskapene vi jobber med

OmOss-PartnereAlle