signert avtale

Fornyet tillit av Egmont

Gjennom avtalen med Egmont befester ART sin posisjon som en optimal servicebedrift i det norske markedet for etterbehandlingstjenester.

ART befester sin posisjon
Etter å ha samarbeidet i flere år, får Akershus Reklame Team fornyet tillit fra det ledende mediekonsernet. Avtalen omfatter alt fra tredjepartslogistikkløsninger (3PL) til plastpakking, adressering, konvoluttering, digitaltrykk og tilrettelegging for distribusjon av om lag 100 titler. For ART utgjør dette nye tekniske løsninger og over 1.000 ordre per år.

Bladlager-avtalen er gjort med Egmont Printing Service (EPS) på vegne av Egmont. Egmont Printing Service er et internasjonalt selskap under Egmont Publishing som håndterer all trykk og tilhørende tjenester for Egmont Publishing i Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyskland og England.

I anbudet var Egmont Printing Service ute etter en samarbeidspartner som følger opp avtalte deadlines, i tillegg til å være proaktive etter å se nye løsninger og forbedringer i daglige oppgaver og gjøremål.

«Det har vært en utrolig lærerik og spennende periode som har tydeliggjort vår del av næringskjeden som servicebedrift. Det at vi har fått fornyet tillit i årene fremover, gjør oss utrolig stolte, lettet og hinsides begeistret! Vi har funnet vår nisje som servicebedrift og gleder oss til videre samarbeid. Vi ønsker å utvikle oss sammen med Egmont, og skal ha fokus på optimalisering og kostnadseffektivisering. I tillegg skal vi utfordre oss innen ny teknologi, slik at vi sammen kan øke antall abonnenter, sørge for færre utmeldinger, og ikke minst ha en spennende og utfordrende jobbhverdag» sier Arne Bruun, daglig leder i Akershus Reklame Team om samarbeidet.

Har du spørsmål om etterbehandlingstjenester eller hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med – ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

KONTAKTINFORMASJON

+47 62 87 2600
Post@art-as.no

Industriveien 29, 2020 Skedsmokorset

Postboks 209, 2020 Skedsmokorset

Åpent hverdager 7.30-15.30

KONTAKT OSS

Fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt med deg så fort som mulig!