Vi øker effekten av din kampanje

Kampanjeservice

Akershus Reklame Team (ART) har gjennom mange år levert kampanjedrevne oppdrag som eksempelvis butikkbesøk, kursing av butikkselgere, produksjon og oppdatering av reklamemateriell og andre salgsfremmende tiltak. Vi kan tilby hele eller deler av denne typen oppdrag i samsvar med våre kunders ønsker. Fleksibiliteten er ubegrenset – og gir våre kunder mange fordeler og muligheter.

Personlig direktesendt reklame (DM, eller Direct Mail) anses fortsatt som en av de fremste kanalene for kommunikasjon og direkte kontakt mellom kjøper og selger. Akershus Reklame Team (ART) kan skreddersy en DM-kampanje basert på den enkelte kundes målsetninger. Vi kan tilby rådgivning, produksjon, segmentering og utsendelse av ulike typer DM – alltid med målsetting om å konvertere nye kunder.

Akershus Reklame Team (ART) sine kunder har ofte behov som er spesielle og vanskelige å spesifisere. Sammen med kunden kan vi i fellesskap designe og skape kreative løsninger som oppfyller kundens målsetninger. Med lang fartstid og bransjekunnskap kan vi alltid hjelpe kunden vår – enten med egne eller eksterne ressurser. Ingen kunder er like, og derfor skreddersyr vi kommunikasjon, budskap og løsninger til hver enkelt.

strek1280x3

Aktuelt:

Akershus Reklame Team AS overtar Mailpack AS

Vi kan med stor entusiasme meddele at ART har kjøpt 100 % av aksjene i Mailpack AS. Dette tredde i kraft 1. juni 2022.

Vi håndterer abonnentene dine

Ved hjelp av en egenutviklet skytjeneste (AboAdmin) kan vi håndtere våre kunders abonnenter og medlemsdatabase.

Gjør som Tise Basics

Vi i Akershus Reklame Team tar hånd om lager, plukk, pakking, utsending og retursendinger, slik at Tise Basics kan bruke tiden sin på salg av miljøvennlige og bærekraftige produkter.

Strålende tilbakemeldinger fra Circle K

Circle K har vært en av våre viktigste kunder i over 25 år, og de kommer stadig tilbake til oss med nye, spennende og ikke minst kreative oppdrag!