Circle K bensinstasjon
Strålende tilbakemeldinger fra Circle K

Circle K har vært en av våre viktigste kunder i over 25 år, og de kommer stadig tilbake til oss med nye, spennende og ikke minst kreative oppdrag!

«Akershus Reklame Team har utrolig god kompetanse innen sitt felt, god forståelse av oppdragene, og leverer alltid på tid og med god kvalitet. Det er en trygghet å vite at de er på saken, og vi vet at de alltid gjør sitt ytterste for å levere det vi ber om. Vi er storfornøyd med både service og leveranser fra ART og setter stor pris på å ha de med på laget!« Marte Olstad, Event Specialist i Circle K AS.

Langt og godt samarbeid
I over 25 år har vi hatt et godt samarbeid med Norges største bensinstasjonskjede Circle K. Gjennom årenes løp har vi bistått den internasjonale kjeden med å løse en rekke ulike oppdrag og utfordringer. Blant annet har vi hatt ansvaret for lagerhold av deres reklame- og kampanjemateriell, med pakking og utsending hver tredje uke av individuelt materiell til hver av de 300 bensinstasjonene over hele landet.

I 2016 bidro vi også med omprofilering av alle 300 bensinstasjoner, da selskapet endret navn fra Statoil Fuel & Retail til Circle K.

Fra kulepenner til fyrlykter
Vi kan produsere og levere alt av reklame- og markedsmateriell til våre kunder. Circle K er et selskap med store konferanser, messer og hyppige teambuilding-aktiviteter – rundt om i hele verden. Det er alltid gøy å få ta del i disse prosjektene, der vi får ta i bruk våre kreative sider, samt dratt nytte av vårt brede kontaktnettverk.

Materiellet endrer seg fra gang til gang – alt fra kulepenner, skriveblokker og regnponchoer med Circle K-logo, til store pressevegger og 180 cm høye fyrlykter i papp.

Trenger du hjelp til å produsere reklame- og kampanjemateriell? Ta kontakt, så løser vi det for deg!