Kampanjeservice kampanjemateriellpersonell

Hjem > Kampanjeservice > Kampanjer, materiell og personell

Kampanjer, materiell og personell

Akershus Reklame Team (ART) har gjennom mange år levert kampanjedrevne oppdrag som eksempelvis butikkbesøk, kursing av butikkselgere, produksjon og oppdatering av reklamemateriell og andre salgsfremmende tiltak. Vi kan tilby hele eller deler av denne typen oppdrag i samsvar med våre kunders ønsker. Fleksibiliteten er ubegrenset – og gir våre kunder mange fordeler og muligheter.

Kampanjeservice fra Akershus Reklame Team har en rikholdig meny:

Kampanjer_materiell_Kampanjemedarbeidere

Kampanjemedarbeidere

Akershus Reklame Team kan tilby kampanjemedarbeidere og personell som utfører alle typer oppgaver etter definerte prosjekter. Vi kan sikre at våre kunder kan utvide sin kapasitet når behovene melder seg – og er en fleksibilitet som settes pris på.

Produksjon av materiell

Vi kan produsere alt av markedsmateriell for våre kunder. Vi produserer alt fra visittkort og brosjyremateriell, til reklame-, messe-, butikk- og ulike typer kampanjemateriell. Vi hjelper deg med gjennom hele prosessen – uavhengig av hvilke behov du har angående formater, størrelser, former eller farger. Alt lar seg løse!

Kampanjer_materiell_Produksjon_av_materiell Kampanjer_materiell_Butikkbesok

Butikkbesøk

Synlig og god eksponering, samt personell som kan produktene eller tjenestene som skal selges, er avgjørende for at en bedrift kan oppnå økt omsetning. Våre kampanjemedarbeidere sørger for at butikkpersonalet har tilstrekkelig kunnskap, slik at de er trygge og troverdige når de anbefaler merkevaren din videre til kundene. Et butikkbesøk fra en av våre medarbeidere kan utgjøre store forskjeller – både på opplevelser og bunnlinjer.

Prosjekter hos kundens partnere

Et oppdrag innebærer ofte landsomfattende montering av en kampanje, noe som gir oss mulighet til å bruke vår solide erfaring med salgsfremmende eksponerings-strategier og -tiltak. Vi leverer og monterer kampanjemateriell skreddersydd for hvert sted vi besøker. Vi leverer bilder, analyser og rapporter tilpasset dine behov. Vi videreformidler nøyaktig den informasjonen du ønsker – fra hver enkelt butikk, kjede eller sted. Vi sørger for at du og bedriften alltid har kontroll og oversikt.

Kampanjer_materiell_Prosjekter_hos_kundens

Trenger du mer informasjon om alle mulighetene innenfor kampanjeservice? Kontakt oss!