Boots nettbutikk

Vårt samarbeid med Boots Norge strekker seg langt tilbake i tid, og vi er derfor svært stolte av å ha signert en ny avtale der vi får videreutviklet det gode kundeforholdet.

Nettbasert bestillingsløsning

I over 15 år har vi hatt ansvar for lagerhold, plukking, pakking og utsending av Boots sitt reklamemateriell for intern bruk i apotekene. Dette har tidligere skjedd via Boots sin markedsavdeling med mailbestillinger til vår pakkeavdeling. Det er derfor med stor glede at vi nå har fått forbedret denne bestillingsprosessen med utviklingen av en nettbutikk.

Hvert apotek kan nå enkelt bestille det de trenger direkte fra oss. Det eneste som kreves for å gjennomføre dette, er at apotekene registrerer seg med en egen kundeprofil i nettbutikken.

Komplett produktinformasjon
Nettbutikken er skybasert og gir kunden en komplett produktinformasjon med utfyllende produktbeskrivelser, detaljerte bilder og aktuell lagerstatus. Landingssiden inneholder mange varegrupper og undernivåer, noe som gjør det enkelt å få full oversikt over alle produktgrupper. Og ved bestilling av varer vil man kunne følge med på pakkesporing og leveringsstatus.

Tredjepartslogistikk

I tillegg til opprettelsen av en tilrettelagt nettbutikk regulerer avtalen også tredjeparts logistikkløsninger (3PL). Dette innebærer at vi fortsatt vil ha ansvar for varemottak, lagerhold, ordreplukking, pakking og tilrettelegging for distribusjon. Vi vil også bistå med noe produksjon av selve reklamemateriellet som tilbys i nettbutikken.

Vi i Akershus Reklame Team er en løsningsorientert servicebedrift som alltid jobber for å finne de beste løsningene for våre kunder. Vi setter opp en nettbutikk for deg – raskt og kostnadseffektivt!

Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

KONTAKTINFORMASJON

+47 62 87 2600
Post@art-as.no

Industriveien 29, 2020 Skedsmokorset

Postboks 209, 2020 Skedsmokorset

Åpent hverdager 7.30-15.30

KONTAKT OSS

Fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt med deg så fort som mulig!