Produkter fra tise basics
Gjør som Tise Basics

Outsource håndteringen av nettbutikken din til oss!

Vi i Akershus Reklame Team tar hånd om lager, plukk, pakking, utsending og retursendinger, slik at Tise Basics kan bruke tiden sin på salg av miljøvennlige og bærekraftige produkter.

Smidige løsninger
Tise er en gratis app for salg av brukte klær, møbler og interiørartikler – helt i tråd med dagens miljøfokus. Som Tise Basics sin tredjepartslogistikkleverandør (3PL) holder vi tritt med deres stadig økende varesortiment. Vi tilrettelegger for smidige løsninger i tett samarbeid med kunden og sørger for optimal vareflyt. Vi tar oss av hele prosessen; varemottak, lagerhold, utsending av varer, samt mottak av returpakker. Og ved vår erfarne netthandelsavdeling blir alle innkommende bestillinger plukket, pakket og klargjort for videre utsending.

Gjør det enklere å være miljøvennlig
Tise Basics ønsker å fjerne oss fra bruk-og-kast-mentaliteten, og varesortimentet deres inneholder derfor produkter som retter fokus mot gjenbruk og bærekraft.

For å unngå matsvinn finner man smarte løsninger i nettbutikken som gjenbrukbare bakeark eller såkalte food huggers i silikon, som en erstatning for plastfolie. Food huggers er perfekt å bruke på avkuttede frukt og grønnsaker, eller som lokk på glass når man har matrester.

Innen hygiene- og velværeprodukter kan man finne menskopper, gjenbrukbare q-tips og miljøvennlige kosmetikkprodukter fra blant annet LUSH.

Tise Basics gjør det rett og slett enklere å være miljøvennlig!

Fullt fokus på salg og markedsføring
Med lang erfaring innen 3PL kan du trygt overlate logistikken ved din nettbutikk til oss i ART, slik at du kan ha fullt fokus på salg og markedsføring av dine produkter. Ta kontakt for en uforpliktende samtale!