Hjem > E-handel og varehotell > E-handelsløsninger

E-handelsløsninger

Akershus Reklame Team (ART) har kompetanse og ressurser til å designe og publisere fullverdige e-handelsløsninger. Gjennom vårt lageradministrasjons-system kan vi perfekt og sømløst integrere dette med våre kunders eksisterende e-handelsplattformer. Mulighetene er mange – og vi byr på dem alle.

Akershus Reklame Team gir deg full fleksibilitet på e-handelsløsninger:

E-handelslosninger_Egen_nettbutikk

Egen nettbutikk

Vi kan tilby skreddersydde e-handelsløsninger som tilpasses våre kunders behov. Vi leverer i dag – alt fra enkle kampanjesider til komplette e-handelsplattformer. Vi kan bistå våre kunder med hele prosessen, eller samarbeide med kundens egne leverandører.

Integrasjon med kundens nettside

Vi kan tilby muligheten til å få kundens plattform til å snakke med våre egne løsninger – alternativt muligheten til koble seg på kunders e-handelsplattform via API. Dette gjør at overgangen til et helautomatisert system sparer både våre kunder og oss selv for tid – samt kostnader og unødvendig ressursbruk.

E-handelslosninger_Integrasjon_med_kundens
E-handelslosninger_Betalingslosninger

Betalingsløsninger

Vi tilbyr de fleste kjente betalingsløsninger, og kan bistå våre kunder med å beholde sine kunder i den avgjørende handlekurven. Vi kan tilby flere alternativer, eller koble på den løsningen kunden selv foretrekker.

Fraktløsninger

En moderne nettbutikk kjennetegnes ved å bruke frakt som et konkurransefortrinn. Akershus Reklame Team har gode avtaler med tilbydere av frakt og kan tilby ulike løsninger som er tilpasset hver av våre kunders sluttkunde. Gjennom løsningen vil flyten fra bestilling i nettbutikken til leveranse av vare være elektronisk og automatisert.

E-handelslosninger_Fraktlosninger