kampanjemateriell i butikk
Kampanjeservice sørger for opplæring, profilering og medlemsdager

Etter flere vellykkede prosjekter har Huseiernes Landsforbund nok en gang valgt Kampanjeservice.

Det lønner seg å være medlem i Huseiernes Landsforbund (HL). Organisasjonen har en rekke gode samarbeidsavtaler som gir fordelaktige rabatter på det meste av varer og tjenester til boligen. Der i blant har de en eksklusiv avtale med Optimera som gir medlemmer inntil 40 % rabatt ved Montér sine byggevarehus. HL og Montér gjennomfører en rekke spennende markedsaktiviteter for å synliggjøre denne avtalen. I den forbindelse har kampanjeservice blant annet gjennomført medlemsdager og stått for profileringen av over 100 Monter-butikker over hele landet.

Profilering av butikker

Synlig eksponering av HL sitt reklamemateriell i Montér-butikker, samt butikkpersonell som kjenner til rabattene er avgjørende for salg. Kampanjeservice står for profileringen av alle butikkene og sørger for produksjon av alt reklamemateriell, samt at alt materiell plasseres på rett sted i hver butikk.

Når en butikkselger kan mye om et produkt er det lett å anbefale det videre. Ved å gå grundig gjennom avtalen mellom HL og Montér, og vise butikkpersonalet alle fordelene ved et HL-medlemskap, er det enkelt for butikkpersonalet å anbefale medlemskapet videre til sine kunder.

Medlemsdager hos Montér

Ved medlemsdager fungerer våre kampanjemedarbeidere som HL sine ambassadører i butikk. Vårt salgsteam fremmer samarbeidet, informerer om avtalen og yter service overfor medlemmer og forbrukere. Målet er å inspirere medlemmer til å pusse opp egen bolig, hus eller hytte, samt verve nye medlemmer.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om kampanjeservice.