Klardag på scenen som vinner av netthandelsprisen
Klardag vant prisen «Årets Nettbutikk 2023»

Gratulerer til Klardag som vinner av prisen «Årets Nettbutikk 2023»!

Vi er stolte over å meddele at vår kunde Klardag er kåret til vinner av prisen «Årets nettbutikk» i kategorien “Liten nettbutikk”.

Om prisen
Prisen deles ut årlig av Posten Bring og hyller gode nettbutikker og kundeopplevelser. Over 1.000 nettbutikker er blitt vurdert nøye av en faglig jury gjennom de siste 6 månedene. Nettbutikkene blir vurdert etter fire hovedkriterier: Kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. Klardag sto igjen som en av tre finalister i kategorien “Liten nettbutikk” sammen med Hippi Grace og Sapatos før Klardag tilslutt stakk av med den gjeve seieren.

Juryen sier følgende om vinneren
Klardag har utmerket seg med et sterkt kundefokus og tett kundedialog. De har stort fokus på hele kundereisen. Vinneren imponerer med bærekraftige løsninger i form av mindre forbruk av emballasje og gjør det enklere for kundene å bidra til å ta miljøbevisste valg, forteller jurymedlemmene Monica Solberg og Torkel Johannessen.

Vi har fått en liten kommentar fra Anders i Klardag angående vårt samarbeid med Klardag.

“Akershus Reklame Team har vært med på vår reise fra start og er en veldig god partner som leverer kvalitet hele veien. Hele kundereisen er viktig for oss, og noe juryen også la vekt på i sin begrunnelse. At ordrene er pakket skikkelig, fremstår pene og gjennomtenkte når de kommer hjem til kundene er noe vi vet de setter stor pris på.”

Vi er stolte av å ha så fantastiske kunder som Klardag og ser frem til å fortsette samarbeidet i tiden fremover.

Gratulerer så mye igjen til Klardag med en velfortjent seier av årets nettbutikk 2023.

Du kan lese mer om prisen her

Trenger du hjelp med tjenester innen lager, logistikk, pakking og adressering?
Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.