Håndtrykk
Akershus Reklame Team AS overtar Mailpack AS

Vi kan med stor entusiasme meddele at ART har kjøpt 100 % av aksjene i Mailpack AS. Dette tredde i kraft 1. juni 2022. 

Markedet er i stor endring, og vi har de siste årene sett en trend med konsolidering og sammenslåinger. Klargjøring til distribusjon og porto har beveget seg fra å være et nødvendig onde, til å bli et konkurransefortrinn for samtlige utgivere. Denne sammenslåingen vil gjøre at vi styrker vår posisjon, og skaper nye muligheter for våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere.  

Mailpack AS sine ansatte blir med i overdragelsen, og i felleskap gleder vi oss til å videreutvikle et fantastisk team som yter eksepsjonell kundeservice.  

Mailpack AS sine kunder vil etter overdragelsen forholde seg til de samme kontaktpersoner de har i dag. 

All produksjonen vil foregå ved Akershus Reklame Team AS sine lokaler i Industriveien 29 på Skedsmokorset. Leveringsadressen for varer til Mailpack AS vil fra 1. juli være: ART, Industriveien 29, 2020 Skedsmokorset.