Ikon handlevogn
Kraftig vekst i netthandelen

Undersøkelser bekrefter at vi stadig handler mer på nett, og veksten er aller størst i det nordiske markedet. For å yte enda bedre service til kunder, er det nå flere netthandelsbedrifter som har valgt å outsource deler av driften til ART.

I tillegg til sikker lagring, pakking og utsending av varer, kan vi i Akershus Reklame Team tilby optimal kundeservice med kort behandlingstid og tett oppfølging av dine kunder.

Størst i Norden
En undersøkelse gjort av systemleverandøren Salesforce viser at den globale omsetningen i verdens netthandel økte med 17 % i tredje kvartal 2018. De har analysert aktiviteten til mer enn 500 millioner netthandlere verden over, for å identifisere trender og endringer i markedet. Analysen viser at veksten er aller størst i Norden, der forbrukerne økte handelen på nett med hele 48 %.

Undersøkelsen viser at netthandlere da la igjen rundt 1.316 norske kroner i gjennomsnitt pr. bestilling. Det er særlig kjøp av luksusklær som har bidratt til denne veksten. Noe av veksten kan skyldes at store aktører har inntatt det nordiske markedet, da mange av de utenlandske aktørene enkelt kan administrere mange land samtidig med den rette plattformen.

Ikke glem service
For å lykkes med netthandel er man nødt for å ha et velfungerende logistikksystem med godt lagerhold, nøyaktig pakking og adressering, samt effektive returordninger. For å hevde seg i konkurransen mot utenlandske netthandelsselskaper må man også kunne levere tjenester i tillegg til varer. Ved å outsource dette til oss i Akershus Reklame Team sørger våre erfarne kundeservicemedarbeidere for at kundene dine får kortere behandlingstid og tett oppfølging underveis.

Med over 35 års erfaring med lagerhold, plukk og plakk av varer, samt tilrettelegging for distribusjon, er Akershus Reklame Team et sikkert valg som din 3PL-leverandør.

Kilder:
https://www.salesforce.com/solutions/industries/retail/shopping-index/?cc=demandware.com/shopping-index/
https://e24.no/naeringsliv/netthandel/nordisk-netthandel