faebrik nettbutikk

Salg av overskuddstekstiler med Fæbrik

Vi er superstolte av at den gjenbruksfokuserte og inspirerende gjengen bak Fæbrik har valgt ART som sin samarbeidspartner innen 3PL.

Fæbrik og Krivi Vev har gått sammen for å gi overskuddstekstiler en ny sjanse ved å selge tekstiler med små skjønnhetsfeil i Fæbrik sin nettbutikk. Krivi Vev er Norges eneste industrielle linveveri og er kjent for svært god kvalitet. Små feil i tekstilene gjør at det ikke kan selges til forhandlere, selv om dette er kvalitetssikrede tekstiler med lang levetid.

ART gjør det enkelt å drive nettbutikk
Vi i Akershus Reklame Team tar oss av logistikken rundt nettbutikken, og mottar tekstilene fra Krivi Vev på store ruller. Vår dyktige netthandelsavdeling måler opp og klipper til tekstilene i riktig lengder. Stoffene pakkes deretter inn i ytteremballasje tilpasset postkassemål, og sendes ut samme dag som bestillingen kommer inn.

En gjeng med syjunkies
Gjengen bak Fæbrik, bestående av Jenny Skavlan, Ingrid Bergtun, Ingrid Vik Lysne og Mari Nordén, er en gjeng med (selvtitulerte) syjunkies som ønsker å spre syglede. De har delt syinspirasjon gjennom sosiale medier og bøker i flere år, og har et sterkt engasjement for redesign og miljøvennlig mote. På Fæbriks nettside kan du kjøpe mønster og på Instagram legges det ut videoer som viser hvordan du syr plaggene.

Trenger du hjelp til drift av nettbutikk?

Nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg?

KONTAKTINFORMASJON

+47 62 87 2600
Post@art-as.no

Industriveien 29, 2020 Skedsmokorset

Postboks 209, 2020 Skedsmokorset

Åpent hverdager 7.30-15.30

KONTAKT OSS

Fyll ut kontaktskjemaet under og vi tar kontakt med deg så fort som mulig!