Kundeservicetjenester-Abonnementsystem

Hjem > Kundeservicetjenester > Abonnement og CRM-system

Abonnement og CRM-system

Akershus Reklame Team (ART) kan tilby en egenutviklet skyløsning (AboAdmin) som enkelt gir deg oversikt over dine medlemmer, kunder, abonnenter og andre kontakter. Denne kan tilbys enten direkte til kunden eller gjennom vårt komplette kundesenter.

Et abonnement på vårt CRM-system gir en rekke fordeler:

Abonnement_og_CRM_Enkelt_og_brukervennlig

Enkelt og brukervennlig

AboAdmin er utviklet med fokus på enkelthet og brukervennlighet – slik at bedriften komfortabelt kan samle oppgavene for SMB-foretakene i én løsning. Slik får du og bedriften full kontroll over de viktigste dataene på en enkel og ressursbesparende måte.

Oppfølging av kunder, abonnenter, medlemmer m.m.

Gjennom AboAdmin får våre kunder en skybasert løsning som gir full oversikt over kontakter, aktiviteter og gjøremål. Du kan gjennom skyen følge opp og styre alle aktiviteter, og samtidig jobbe aktivt med rekruttering av nye kunder. Oppfølging av kunder, abonnenter, medlemmer kan ikke gjøres enklere.

Abonnement_og_CRM_Oppfolging_av_kunder Abonnement_og_CRM_Automatiske_rapporter

Automatiske rapporter

Mange kunder etterspør rapporter. Dette kan Akershus Reklame Team automatisere, slik at kundene alltid er trygge og oppdaterte på sine nøkkeldata. Vi kan skreddersy rapporter som leveres til deg og bedriften med faste og avtalte intervaller, slik at dere alltid har full oversikt over statistikkene som er viktige for bedriften. Automatiske rapporter gir våre kunder ekstra trygghet – og god kontroll til enhver tid.

Fakturering

AboAdmin håndterer alle typer fakturering og egner seg spesielt godt for bedrifter som har abonnenter. Akershus Reklame Team kan integrere AboAdmin med de fleste kjente betalingsløsninger. Det gjør at vi kan bidra til å effektivisere og forenkle bedriftens rutiner vedrørende fakturering.

Abonnement_og_CRM_Fakturering

Vil du vite mer om vårt CRM-system? Kontakt oss her.