Hjem > Kundeservicetjenester > Komplett kundesenter

Komplett kundesenter

Akershus Reklame Team (ART) kan skreddersy et eget kundesenter for deg og bedriften din – slik at dere kan fokusere på egen kjernevirksomhet. Vi kan levere komplette løsninger for å ivareta kommunikasjonen med kundene dine, og samtidig holde deg oppdatert med automatisk rapportering. Du vil oppleve at et skreddersydd kundesenter vil frigjøre mange ressurser i bedriften din.

Dette kan et komplett kundesenter fra Akershus Reklame Team tilby:

Komplett_kundesenter_Oppfolging_av_sluttkunde

Oppfølging av sluttkunde

Akershus Reklame Team kan levere fullskala kundeservice til våre kunder, enten per e-post eller via sentralbord. Med denne løsningen vil vi fungere som din bedrifts trygge og effektive kontaktpunkt mot sluttkundene dine.

Fakturering

Akershus Reklame Team tilbyr å gjennomføre fakturering på vegne av våre kunder. Dette kan avlaste mange bedrifter i betydelig grad.

Komplett_kundesenter_Fakturering
Komplett_kundesenter_Oppfolging_av_avvik

Oppfølging og avvik

Når det oppstår avvik hos sluttkunden, tilbyr Akershus Reklame Team oppfølgning av dette. I fellesskap med kunden blir vi enige om en struktur på hvordan dette skal følges opp – og hva slags rapportering som er påkrevet og ønskelig. Det bidrar til at bedriften får en trygg og forutsigbar oppfølging av avvik.