E-handel og varehotell lagerstyringogwms

Hjem > E-handel og varehotell > Lagerstyring og WMS

Lagerstyring og WMS

Akershus Reklame Team (ART) har lang erfaring med å tilby våre kunder varehotell. I 2021 implementerte vi AXIA som vårt forretningssystem for lagerstyring og -administrasjon. Med denne løsningen har kundene våre full oversikt over sine lagre. I tillegg medfører dette automatisert rapportering. Enklere styring av lager og ordre får du ikke.

Akershus Reklame Team gir deg full kontroll på logistikk og lagerstyring:

Lagerstyring_og_WMS_Lagerkontroll

Lagerkontroll

Ved bruk av Akershus Reklame Team sitt lagerstyringssystem har du full kontroll over ditt lager og automatisering av lagerflyten. Løsningen gir deg oversikt over alle bevegelser i varelageret ditt – og bidrar til effektivisering av lagerholdet.

Rapportering

Vi kan skreddersy rapporter som sendes med faste intervaller til våre kunder. Dette kan automatiseres for underliggende systemer hos våre kunder eller sendes som PDF. Dette gir kundene våre en god oversikt over de dataene som er av størst betydning for dem.

Lagerstyring_og_WMS_Rapportering Lagerstyring_og_WMS_Integrasjoner

Integrasjoner

Vårt lagerstyringssystem kan sømløst integreres med et stort antall løsninger pr. i dag, enten ERP-løsninger eller e-handelsplattformer. Dette sikrer en automatisk flyt mellom kundens egne og våre løsninger, og medfører at ordre- og logistikkflyten er helt elektronisk.

Oversikt for kunde

Akershus Reklame Team sine kunder tilbys 100 % kontroll på eget varelager. Kundene vil gjennom en skyløsning ha oversikt over egne artikler, ordre og varemottak. Løsningen bidrar til at kundene enklere kan identifisere hva som er suksessfaktorer – og hvilke utfordringer som kan oppstå.

Lagerstyring_og_WMS_Oversikt_for_kunde

På jakt etter perfekt lagerstyring? Kontakt oss her.