Hjem > E-handel og varehotell > Lager og logistikk

Lager og logistikk

Akershus Reklame Team (ART) disponerer 4.600 mder vi har kapasitet til sikker lagring og god logistikk. Vi gjennomfører lagring, ordrebehandling, plukking, pakking, distribusjon og returhåndtering. Gjennom 35 år har vi etablert gode innkjøpsavtaler med de fleste distributører i Norge. Dette sikrer deg som kunde svært gunstige vilkår for lagring og logistikk. Vi skreddersyr dessuten løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Gunstig, trygg og fleksibel lagring og logistikk hos Akershus Reklame Team:

Lager_og_logistikk_Lagerleie

Lagerleie

Vi tilbyr konkurransedyktige og effektive lagerleie-løsninger. Våre lagre ligger sentralt i nærheten av Oslo. Lokalene er også tyverisikrede og oppvarmede. Lagerleie hos Akershus Reklame Team er et sikkert og komfortabelt valg.

Plukk og pakk

Vi har lang erfaring med å tilby effektive pakkeløsninger. Vi skreddersyr den optimale løsningen for hver kunde, og kan i tillegg tilby rask og effektiv ordrebehandling.

Lager_og_logistikk_Plukk og pakk
Lager_og_logistikk_Distribusjon

Distribusjon

Akershus Reklame Team har gjennom lang fartstid etablert gode avtaler med de beste og raskeste distributørene – som sikrer leveranser til avtalt tid. I samråd med kunden finner vi den distribusjonen som passer best for hver enkelt leveranse.

Returhåndtering

Vi kan tilby rask og effektiv behandling av returer. De forskjellige kundene ønsker ulike måter å behandle returene sine på. Vi blir på forhånd enige med hver enkelt kunde om den rutinen som passer dem best. Vår fleksibilitet er din trygghet.

Lager_og_logistikk_Returhandtering