Plastpakking

Med plastemballasje kan du samle flere elementer i én utsendelse og samtidig holde portokostnadene nede. Ønsker du å beskytte mot røff postbehandling er plastemballasje en god løsning. Vi har lang erfaring innenfor dette feltet, og plastpakker blant annet blader, magasiner og tegneserier for Egmont Printing Service.

ART har i årevis pakket brosjyrer og annet vedlegg med magasiner. Vi blir stadig mer opptatt av miljø og bærekraft og har ønsket et alternativ til plast. Etter å ha undersøkt ulike materialer grundig, falt valget på den 100 % biologisk nedbrytbare pakkefilmen Bioska 501. I tillegg til maisplast kan vi med andre ord nå tilby miljøvennlig emballasje til kunder som er opptatt av miljøet.


Miljøvennlige alternativer til plast:
  • biologisk nedbrytbar pakkfilm Bioska 501.
  • biologisk nedbrytbar maisplast


Tar du ansvar for miljøet? Det kan vi hjelpe deg med!


 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
kontakt-akershus-reklame-team2
Navn
Epost
Telefon
Hva gjelder henvendelsen:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Kundeservice_hjemmeside-liten-1
Relaterte artikler
Kundeservice_hjemmeside-liten-1
overlay-referanse
Relaterte artikler

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Med økt etterspørsel etter våre kostnadseffektive tjenester og vår fantastiske service, har vi nå sett oss nødt til å utvide kundeserviceavdelingen nok en gang!
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
groeset
imagon