Adressering

Sendinger
Riktig adresseoppsett er viktig for at sendingen din skal komme frem raskt og effektivt. Akershus Reklame Team adresserer for deg på alle typer omslag – alt fra enkeltark til blader og bøker – og i alle formater. Vi kan føre på EA-merke og strekkode på alle sendinger. Grunnet lang erfaring vet vi akkurat hva som gir deg portobesparelser hos Posten. Riktig adresse reduserer sjansen for returer, noe som betyr sparte kostnader for deg!
 
Oppdaterte adresselister
Det er viktig å sørge for at adresselisten din er fullstendig og oppdatert. Vi hjelper deg å rydde og standardisere adresselister, fjerne dubletter eller vaske mot folkeregisterets dødsregister. La oss ta oss av hele prosessen rundt utsendelse av velkomstpakker, magasiner, undersøkelser, fakturaer og purringer (per brev og e-post) eller annen post. Vi kan administrere dine abonnementslister og oppdatere ved tilskudd eller frafall av abonnenter.
 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
kontakt-akershus-reklame-team2
Navn
Epost
Telefon
Hva gjelder henvendelsen:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
hhn hjemmeside-liten-1
Relaterte artikler
hhn hjemmeside-liten-1
overlay-referanse
Relaterte artikler

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Akershus Reklame Team har inngått en ny, spennende avtale med helthjem Netthandel AS.
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her