Nettbasert bestillingsløsning

For at du skal ha fullstendig oversikt over hva du har på lager til enhver tid, tilbyr vi en nettbasert bestillingsløsning. Her har du mulighet til å bestille varer, markedsmateriell eller det du måtte ønske fra lageret ditt. Ved å søke opp og bestille på nett sparer du masse tid som fort kunne gått med til leting. Løsningen kan også benyttes som en nettbutikk for kundene dine dersom du ønsker det.

Har du selgere spredt rundt om i landet som ofte behøver påfyll av markedsmateriell? Nettbutikken er en effektiv løsning da selgerne dine kan bestille materiell rett til seg selv, uten noen fordyrende mellomledd.
 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
Navn
Epost
Telefon
Hva gjelder henvendelsen:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Relaterte artikler
Relaterte artikler

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Med økt etterspørsel etter våre kostnadseffektive tjenester og vår fantastiske service, har vi nå sett oss nødt til å utvide kundeserviceavdelingen nok en gang!
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her