Nettbasert bestillingsløsning

For at du skal ha fullstendig oversikt over hva du har på lager til enhver tid, tilbyr vi en nettbasert bestillingsløsning. Her har du mulighet til å bestille varer, markedsmateriell eller det du måtte ønske fra lageret ditt. Ved å søke opp og bestille på nett sparer du masse tid som fort kunne gått med til leting. Løsningen kan også benyttes som en nettbutikk for kundene dine dersom du ønsker det.

Har du selgere spredt rundt om i landet som ofte behøver påfyll av markedsmateriell? Nettbutikken er en effektiv løsning da selgerne dine kan bestille materiell rett til seg selv, uten noen fordyrende mellomledd.
 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
kontakt-akershus-reklame-team2
Navn
Epost
Telefon
Hva gjelder henvendelsen:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
hhn hjemmeside-liten-1
Relaterte artikler
hhn hjemmeside-liten-1
overlay-referanse
Relaterte artikler

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Akershus Reklame Team har inngått en ny, spennende avtale med helthjem Netthandel AS.
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her