Distribusjon lager og logistikk

Vi distribuerer daglig ut artikler fra vårt lager. Blant annet krever kampanjepakking at vi reagerer raskt når utsalgssteder trenger noe. Har du behov for å få tilsendt messemateriell, reklameartikler eller annet fra lager har vi ansatte som kun jobber med dette. I tillegg til egne sjåfører, har vi gode samarbeidsavtaler med helthjem, Bring og flere aktører i markedet. Vi sørger for at pakken din kan spores via EDI-merking.

Etter vår erfaring er det selve utsendelsen av en kampanje som medfører høyest kostnad. Vi hjelper deg å holde distribusjonskostnadene nede og du kan være trygg på at pakken alltid kommer frem dit den skal.
Det skal være enda enklere og gå minst like hurtig å få tak i egne varer hos Akershus Reklame Team, som det ville vært hos deg.
 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
Navn
Epost
Telefon
Hva gjelder henvendelsen:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Relaterte artikler
Relaterte artikler

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Med økt etterspørsel etter våre kostnadseffektive tjenester og vår fantastiske service, har vi nå sett oss nødt til å utvide kundeserviceavdelingen nok en gang!
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her