Distribusjon lager og logistikk

Vi distribuerer daglig ut artikler fra vårt lager. Blant annet krever kampanjepakking at vi reagerer raskt når utsalgssteder trenger noe. Har du behov for å få tilsendt messemateriell, reklameartikler eller annet fra lager har vi ansatte som kun jobber med dette. I tillegg til egne sjåfører, har vi gode samarbeidsavtaler med Postnord, Bring og flere aktører i markedet. Vi sørger for at pakken din kan spores via EDI-merking.

Etter vår erfaring er det selve utsendelsen av en kampanje som medfører høyest kostnad. Vi hjelper deg å holde distribusjonskostnadene nede og du kan være trygg på at pakken alltid kommer frem dit den skal.
Det skal være enda enklere og gå minst like hurtig å få tak i egne varer hos Akershus Reklame Team, som det ville vært hos deg.
 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
kontakt-akershus-reklame-team2
Navn
Epost
Telefon
Hva gjelder henvendelsen:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
hhn hjemmeside-liten-1
Relaterte artikler
hhn hjemmeside-liten-1
overlay-referanse
Relaterte artikler

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Akershus Reklame Team har inngått en ny, spennende avtale med helthjem Netthandel AS.
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her