Kampanjepakking

Trenger du hjelp med logistikken rundt ditt kampanjemateriell? Du planlegger og utformer kampanjene, mens vi administrerer lagerlogistikken og sender materiellet dit du ønsker. Ofte har hvert utsalgssted behov for varierende artikler, og en kampanje krever flere ulike sendinger. Vi håndterer forsendelser med ulikt volum og frekvens. Er ditt materiell i ugunstige formater finner våre medarbeidere den optimale løsningen for deg. Vi benytter spesialtilpasset ytteremballasje som reduserer din distribusjonskostnad betydelig.

Med stor lagerkapasitet og riktige ressurser kan vi reagere raskt når et av dine utsalgssteder trenger noe. Dette gjør vi for at materiellet skal være oppe i tide, og for at dine kunder skal oppleve den perfekte handleopplevelsen til enhver tid. 

Akershus Reklame Team har lang erfaring med individuell kampanjepakking. Vi har blant annet lang erfaring med å pakke reklame- og kampanjemateriell for Circle K, med utsendelser til over 300 stasjoner i hele landet.
 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
kontakt-akershus-reklame-team2
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
HHN_hjemmeside-liten-1
Relaterte artikler
HHN_hjemmeside-liten-1
overlay-referanse
Relaterte artikler

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Akershus Reklame Team har inngått en ny, spennende avtale med helthjem Netthandel AS.
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med:
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Orkla-SH
Imagon3