Implementering i butikk

Kommer ditt reklame- og kampanjemateriell frem og blir det plassert ut i butikken? Vi vet at 50 % av alt godkjent materiell ikke blir satt frem, eller blir satt frem for sent. Hvorfor bruke tid og ressurser på kampanjeplanlegging hvis gjennomføringen ikke er bra nok? Når varene dine ikke får den synligheten de fortjener er konsekvensen tapt salg!

Den perfekte handleopplevelsen er viktig. Merkevaren må være «in stock», ha riktig pris – og tilbudet må være lett tilgjengelig for kunden. Dette skaper salg! Utfordringen er å levere den perfekte handleopplevelsen hver gang, men det er også her verdien ligger. Dårlig gjennomføring av en kampanje reduserer markedsandelen både for butikken og merkevaren hver gang kunden kommer til hyllen og opplevelsen ikke er perfekt. Vårt landsdekkende team hjelper deg slik at hvert enkelt utsalgssted samsvarer med din standard.
 

Ring oss 63 87 26 00

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale
kontakt-akershus-reklame-team2
Navn
Epost
Telefon
Hva gjelder henvendelsen:

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
hhn hjemmeside-liten-1
Relaterte artikler
hhn hjemmeside-liten-1
overlay-referanse
Relaterte artikler

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Akershus Reklame Team har inngått en ny, spennende avtale med helthjem Netthandel AS.
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her