Dette er en test

Om oss

arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
Dette er noen av selskapene vi jobber med:
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Orkla-SH
Imagon3
Rett før krakket i 1987 kom selskapets første firmaattest fra Brønnøysundregisteret med påskriften:

Akershus Reklame Team AS
Organisasjonsnummer: 966125071
Styrets leder: Arne Bruun
 
Attesten var ikke engang hullet og satt i perm før alle avisforsidene i landet var svarte, og med fet overskrift sto det:
HISTORIENS VERSTE KRAKK!

Var alle planer og fremtidsdrømmer for Akershus Reklame Team på vei til å briste allerede første høsten? Nei, det var bare å brette opp ermene og gå på med dødsforakt. Alene tok styrets leder fatt på arbeidet, som bestod av å selge tjenester innen direktemarkedsføring på dagtid og produsere reklamen på kveldstid.

Etter noen ensomme år og med et større omfang kunder forstod lederen derimot at man ikke er et ordentlig team alene. Én ble da til to lagspillere, og to ble fort til fire. Slik fortsatte det i takt med bedriftens utvikling. I dag består teamet av over 20 medarbeidere som jobber i større og mer tilrettelagte lokaler, og med en moderne industriell maskinpark.

Et team er definert som en samarbeidende og interaktiv gruppe som består av flere personer med gjensidig tillit, som sammen har ett felles mål. Slike mennesker er det lett å kjenne, lett å samarbeide med og lett å stole på. Det er kanskje derfor Akershus Reklame Team har så mange gode avtaler med ulike aktører i markedet.

Med nye folk på laget som spiller i ulike posisjoner, følger det bredere kompetanse. Vårt team tilbyr derfor flere tjenester og en mer helhetlig prosess. Det jobbes med alt fra masseutsendelser, til lagring og gjennomføring av kampanjer i butikk. Denne nettsiden er til for at du skal få vite mer om bedriften, men ring oss gjerne for vi er glad i å slå av en prat! Akershus Reklame Team slukker ikke lyset på arenaen før alle er fornøyde, kunder så vel som ansatte.

PS! 1987 er et år som helst ikke bør nevnes i middagsselskap med aksjonærer eller børsmeglere til stede.
Dette er noen av selskapene vi jobber med:
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Orkla-SH
Imagon3