utvider kundeservice

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Med økt etterspørsel etter våre kostnadseffektive tjenester og vår fantastiske service, har vi nå sett oss nødt til å utvide kundeserviceavdelingen nok en gang!
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 12.03.2019
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Og med dette utvider vi avdelingen fra fire til fem ansatte. Dette for å sørge for at alle våre kunder får optimal service – og vel så det!

 
Lang fartstid fra grafisk bransje
Vårt siste tilskudd til kundeservice er Marianne Graw Andersen, som starter i midten av mars. Hun kommer fra stillingen som prosjektkoordinator for kompliserte kundeordre i Easy2You. Her har hun hatt hovedansvaret på prosjektnivå for kontrakten med Fagpressen. Dette er en stor glede for oss da vi nylig fikk en ny og sterkt forbedret avtale med Fagpressen trykk og distribusjon.

Bak seg har hun lang fartstid fra grafisk bransje, med flere år fra blant annet Printing AS og Sem AS (senere Andvord Grafisk AS). Ved Sem AS hadde hun overordnet ansvar for planlegging og oppfølging av ordre, med lederansvar for kundeservice med seks personer.

Marianne treffer du ved å sende en e-post til marianne@art-as.no eller ved å ringe 982 29 622.


Netthandel i kraftig vekst
Sommeren 2018 ble Stine Olaussen med i teamet vårt. Stine har tidligere jobbet som logistikkansvarlig ved Bertel O. Steen Defence & Security AS, og holder i dag et godt grep om deres produkter og forsendelser fra ART. I løpet av våren skal hun overta alt av ansvar for netthandelsproduktene våre. Netthandelstrenden vokser og vi sender stadig ut flere produkter som bestilles på nett.

Kontaktopplysningene til Stine er stine@art-as.no og 918 59 664.

Med full oversikt over alle prosesser sørger kundeservice for hele ordre- og produksjonsplanleggingen i bedriften. De hjelper deg med priser, ordre, planlegging, forhåndsmeldinger og andre produksjonsrelaterte spørsmål.
Ta kontakt på kundeservice@art-as.no eller ring 63 87 26 00
 

Relevante artikler

Prod_medarb__hjemmeside-liten
Prod_medarb__hjemmeside-liten

Vi søker produksjonsmedarbeidere

Les mer
Hjemmeside%20liten
Hjemmeside%20liten

Status ved ART vedrørende koronavirus

Les mer
HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Microsoftlogo
imagon