art abonnementsservice

Vi håndterer abonnentene dine!

I september 2017 lanserte vi den nye tjenesten, Abonnementsservice. Ønsker du hjelp til å håndtere abonnentene eller medlemsdatabasen din, kan du nå overlate det til oss.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 13.12.2017
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
Abonnent- og medlemshåndtering
Medlemmene dine håndterer du antakelig best selv. Men databasen de befinner seg i, og hvor nye skal registreres, kan vi ta oss av nå. I korte trekk vil vi håndtere alt av operasjonelt arbeid i forbindelse med abonnement eller medlemsregister.
 
Vi besvarer alle kundehenvendelser hva gjelder inn- og utmeldinger, adresseendringer, fakturering og alt annet praktisk du ikke vil bruke tid på selv. Spørsmål og tilbakemeldinger går til oss, slik at du slipper å bruke ressurser på det internt. 


Vi gjør det enkelt å betale
Nå kan nye kunder enkelt bestille abonnement og betale direkte med Vipps. Foretrekkes mer tradisjonelle metoder kan vi tilby fakturering og purring med vanlig papirfaktura, som vedlegg til e-post, avtalegiro, e-faktura eller elektronisk handelsformat (EHF).
 
Vi vet at våre kunder har ulike behov og ulike produkter, og vi tilpasser oss selvfølgelig deretter. Selger du nettannonser, tilpasser vi annonsefakturering for det - både for utgaver og perioder. Har du utløpende abonnement, kan man bestille automatisk fornyelse av perioder- og periodisk fakturering.


Nye funksjoner i nytt system
Registrering av abonnement på periode, automatisk fornyelse for ny periode, distribusjonslister, gaveabonnement, vervepremier er blant det som blir nye funksjoner innenfor abonnementssystemet.

Vi kategoriserer kunder på flere nivåer. Registrering av aktiviteter, for oppfølging og historikk kan eksempelvis være en effektiv funksjon for å følge opp kundene. I CRM-systemet kan dokumenter og e-poster også lagres direkte mot kundene.


ART er stolt medeier
Portalen vi bruker heter Aboadmin, og Akershus Reklame Team er blitt stolt medeier sammen med Endurico – som også drifter løsningen. Sistnevnte står for programvaren, mens kundeservice og distribusjon administreres hos oss.
 
Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med oss! 
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Fagpressens-kick-off-2017_hjemmeside
Fagpressens-kick-off-2017_hjemmeside

Fagpressens kick-off 2017

Les mer