30-årsjubileum ART

Vi feirer 30 år

Mye har skjedd siden daglig leder, Arne Bruun, satt alene foran den svarte Macintosh LC-skjermen og designet forsider. Året var 1987 og ledningen på musa pekte i hans retning. Hva var meningen med den, som gjorde at pilen beveget seg ulogisk over skjermen?
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 20.09.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Tjenester innen direktemarkedsføring ble solgt på dagtid og reklameproduksjon fant sted på kveldstid. Akershus Reklame Team var registrert i Brønnøysundregistrene og den første firmaattest kom med påskriften:
Akershus Reklame Team
Organisasjonsnummer: 966125071
Styrets leder: Arne Bruun
 
Det var et stolt øyeblikk.

Siste dag i august 2017 var det på sin plass med en bursdagsfeiring!

 
Gode relasjoner
Vi tok på våre imaginære partyhatter, la en slagplan og inviterte gamle og nye venner til en storslagen feiring på gårdsplassen på Skedsmo. Nytt lysskilt var montert opp på forsiden av bygget – her var det lett å finne riktig fest. Grunnet regnvær ble festen likevel holdt innendørs, men ettersom den store festdagen for oss var den store gjødsledagen for naboene, var nok mange glade for det. Middagen kunne dog gjennomføres i partyteltet utenfor, i en frisk bondefest-eim!
 
Vi mottok smigrende ord fra bl.a. Per Iversen fra helthjem og Ole Gilbert Hansen fra Imagon. De setter tydeligvis pris på samarbeidet og vi kan trygt si det samme tilbake.

Vi er stolte av alle våre samarbeidspartnere og takket være deres tilstedeværelse var feiringen preget av glade folk, fine ord og bursdagsstemning til taket. Blant 90 gjester til bords kan vi nevne Egmont, Merkur Grafisk, Huseiernes Landsforbund, Konica Minolta, Norsk Fiskerinæring, Aller, Neopost, Norsk Sykepleierforbund, Circle K, Nytt og Nyttig, Createurene, Hurtigruta Carglass, Rajapack, Evry, Norengros – Erik Tanche Nilssen AS, Ra-Be, Norsk Bobil & Caravan Club, 21 grams, Nilz & Otto, Paperwork, Didriksen Papirindustri og Printstream blant festdeltakerne – som også fikk omvisning i nye og nyoppussede lokaler, samt info om våre nye maskiner.


Samarbeid og kollegaglede
Avisforsidene høsten 1987 var preget av forsider som ”Historiens verste krakk” og malte et dystert bilde av fremtiden. Det ble den sørgelige sannhet for noen. For ARTs del representerer året 1987 starten på eventyret.
 
Noen ensomme år og stadig flere kunder senere forsto styreleder Bruun i Akershus Reklame Team at et godt team ikke består av én person alene. I årene som kom vokste antall kolleger i takt med bedriftens vekst og utviklingen skjøt fart.

Medarbeiderne i ART har æren for vår suksess i dag. 20 individer jobber hver dag med lagerlogistikk, pakking, adressering, print og tilrettelegging for distribusjon. Som navnet skulle tilsi jobbes det i team, og heldigvis er det godt arbeidsmiljø og samhold som preger hverdagen.


Læring gjennom erfaring
30 år i bransjen gir en verdifull erfaring. Teknologien har hatt en eventyrlig utvikling og dagens digitale verktøy kan knapt sammenliknes med hva Macintosh LC’en til styreleder Bruun evnet å utføre på slutten av 80-tallet. Veien fra klipp og lim, lange kvelder og piler som peker opp ned, til 20 millioner utsendelser i året, digitaltrykk og 2800 antall kvm har mildt sagt vært utviklende og lærerik. 


Produksjon og teknologi fra da til nå
I den spede start besto Akershus Reklame Team AS av en datamaskin og en svett styreleder. I dag er situasjonen nokså annerledes, en ny maskinpark fra blant annet Konica Minolta, EPSON, Markem-Imaje og Buhrs.
 
Våre kunder forventer det beste og vi gjør vårt ytterste for å møte deres forventninger. Vi er opptatt av stadig å oppgradere maskiner og verktøy, og alltid benytte den nyeste teknologien. På den måten er gjør vi det enklere for oss selv å levere kvalitet.

Vi takker våre gode venner for at de bidro til en fantastisk feiring av Akershus Reklame Team 30 år. Den vellykkede festen ga mersmak, og lover ny fest om 30 nye år!
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer