fagpresseprisene 2018

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Årets Fagpressepriser ble delt ut 7. juni på et fullsatt Månefisken ved Akerselva i Oslo. Akershus Reklame Team var tilstede som en av sponsorene ved arrangementet.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 13.06.2018
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Deltakelsen i årets konkurranse var stor, da juryen hadde totalt 194 innsendte arbeider inne til vurdering. Det var høy oppslutning i det strålende sommerværet for å feire de verdige vinnerne.


Akershus Reklame Team i samarbeid med Fagpressen
Våren 2018 signerte Akershus Reklame Team en rammeavtale med Fagpressen. Målet med avtalen er å sørge for at Fagpressens medlemmer skal få de beste rammebetingelser innen trykk, etterbehandlingstjenester og distribusjon.

I forbindelse med denne avtalen leverer ART etterbehandlingstjenestene adressering, plastpakking og sampakking av titler, som skal distribueres fra Østlandsområdet. 


Fagpresseprisene 2018
Fagpressen er Norges eldste riksdekkende presseorganisasjon, og medlemmene utgir om lag 190 trykte titler årlig. Dette gir et samlet trykt opplag på over 30 millioner eksemplarer. Fagpressen organiserer i dag 214 medlemmer.

Fagpresseprisene er én av to store årlige arrangementer for Fagpressen, og deltakelsen er stor. Det deles ut priser til de som har utmerket seg med godt arbeid det siste året, i ni kategorier. Juryen består av representanter fra både fagpressemiljøet og fra øvrig mediebransje.

Ut fra de 194 innsendte arbeidene plukket juryen ut disse som stolte vinnere i år:
Spesialtilpasset markedsmateriell
Det var en glede for oss i Akershus Reklame Team å sponse dette arrangementet, og ikke minst å få være med på å feire de glade vinnerne for sitt flotte arbeid.

Under arrangementet hadde vi med oss flyers og en bølget bakvegg med tilpasset print for anledningen. Messeveggen settes sammen av lette aluminiumsrør og dekkes til med en stoffduk som festes med glidelås i bunnen. Reklameveggen kommer i en liten bag og er derfor enkel å frakte med seg dit man skal. Ta kontakt med kunderservice@art-as.no eller ring +47 63 87 26 00 for info og pristilbud på messe- og reklamemateriell.

Kilder:
http://fagpressen.no/aktuelt/de-vant-fagpresseprisene-2018
http://fagpressen.no/aktuelt/%C3%A5rets-fagblad-er-forsvarets-forum
http://fagpressen.no/node/68/kompetanse/fagpresseprisene/statutter-fagpresseprisene

 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer
Fagpressens-kick-off-2017_hjemmeside
Fagpressens-kick-off-2017_hjemmeside

Fagpressens kick-off 2017

Les mer