art abonnementsservice

Nå håndterer vi abonnentene dine!

I september lanserte vi den nye tjenesten, Abonnementsservice. Ønsker du hjelp til å håndtere abonnentene eller medlemsdatabasen din, kan du nå overlate det til oss.
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
Abonnent- og medlemshåndtering
Medlemmene dine håndterer du antakelig best selv. Men databasen de befinner seg i, og hvor nye skal registreres, kan vi ta oss av nå. I korte trekk vil vi håndtere alt av operasjonelt arbeid i forbindelse med abonnement eller medlemsregister.
 
Vi besvarer alle kundehenvendelser hva gjelder inn- og utmeldinger, adresseendringer, fakturering og alt annet praktisk du ikke vil bruke tid på selv. Spørsmål og tilbakemeldinger går til oss, slik at du slipper å bruke ressurser på det internt. 


Vi gjør det enkelt å betale
Nå kan nye kunder enkelt bestille abonnement og betale direkte med Vipps. Foretrekkes mer tradisjonelle metoder kan vi tilby fakturering og purring med vanlig papirfaktura, som vedlegg til e-post, avtalegiro, e-faktura eller elektronisk handelsformat (EHF).
 
Vi vet at våre kunder har ulike behov og ulike produkter, og vi tilpasser oss selvfølgelig deretter. Selger du nettannonser, tilpasser vi annonsefakturering for det - både for utgaver og perioder. Har du utløpende abonnement, kan man bestille automatisk fornyelse av perioder- og periodisk fakturering.


Nye funksjoner i nytt system
Registrering av abonnement på periode, automatisk fornyelse for ny periode, distribusjonslister, gaveabonnement, vervepremier er blant det som blir nye funksjoner innenfor abonnementssystemet.

Vi kategoriserer kunder på flere nivåer. Registrering av aktiviteter, for oppfølging og historikk kan eksempelvis være en effektiv funksjon for å følge opp kundene. I CRM-systemet kan dokumenter og e-poster også lagres direkte mot kundene.


ART er stolt medeier
Portalen vi bruker heter Aboadmin, og Akershus Reklame Team er blitt stolt medeier sammen med Endurico – som også drifter løsningen. Sistnevnte står for programvaren, mens kundeservice og distribusjon administreres hos oss.
 
Kan dette være noe for deg? Ta kontakt med oss! 

 

Relevante artikler

hhn hjemmeside-liten-1
hhn hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
fagpresseprisene-liten
fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
fagpressens-kick-off-2017 hjemmeside
fagpressens-kick-off-2017 hjemmeside

Fagpressens kick-off 2017

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her