netthandel

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

ART har inngått en ny, spennende avtale med helthjem Netthandel AS.  Med utsending av mellom 500.000 og 1,2 millioner pakker hvert år, gjør avtalen Akershus Reklame Team til en betydelig aktør innen e-commerce.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 22.08.2018
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Avtalen omhandler tredjeparts logistikkløsninger (3PL) med lagerhold, pakking, adressering og tilrettelegging for distribusjon av pakker.

 
Netthandelsmarkedet
Nettverksbaserte handelsløsninger vokser i et enormt tempo. 60 % av den nordiske befolkningen mellom 18 og 79 år handler på nett hver måned – og denne prosentandelen er stadig økende. Dette kommer frem i rapporten «Netthandel i Norden 2018», basert på månedlige forbrukerundersøkelser i Sverige, Danmark, Finland og Norge, i perioden februar 2017 til januar 2018.

Og i 2020 er det forventet at det vil handles 85 millioner pakker på nett, nesten tre ganger så mye som i 2017.

Avtalens omfang
Akershus Reklame Team har i flere år jobbet med tilrettelegging for distribusjon av e-handelspakker, og er derfor spesielt stolte av å ha sikret seg en langvarig kontrakt med helthjem Netthandel AS.

Ved avtaleinngåelse skal ART bidra til å styrke helthjem Netthandel og Schibsted-gruppen som helhet, innenfor fire distinkte markedssegmenter. Avtalen har potensiale for årlig volum mellom 500.000 og 1,2 millioner pakker. Dette vil si utsending av mellom 2.500 og 6.000 e-handelspakker hver dag!

ART vil gjennom samarbeidet bidra med smidige og skalerbare løsninger, og sørge for at pakkeoppdraget løses fleksibelt, med høy kvalitet og til det beste for helthjem Netthandel sine kunder. 

Forventninger
Samtidig som at netthandelsmarkedet øker i et forrykende tempo, øker også forventningene til forbrukerne. Dagens forbrukere forventer raske, enkle og rimelige leveringer helt hjem på døren.

Siden 2013 har helthjem-nettverket levert pakker hjem i postkassen og på dørmatten til tusenvis av fornøyde mottakere i hele Norge for et stort utvalg av både norske og utenlandske nettbutikker.

Helthjem representerer et landsdekkende nettverk av avisbud, som hver dag leverer over 1 million aviser, småpakker, magasiner og bøker over hele landet. Standard levering er ekspress over natten. I tillegg er helthjem den eneste distributøren i Norge som leverer produkter seks dager i uken - før frokost. Vårt samarbeid med helthjem startet allerede i 2015.

Lang erfaring
For å kunne lykkes med netthandel er man avhengig av et velfungerende logistikksystem med trygt lagerhold, sikker pakking og adressering, samt effektive returordninger. ART har over 30 års erfaring innen dette feltet – ta kontakt med oss så finner vi den beste løsningen for deg!
Kilder:
https://kampanje.com/tech/2018/03/polaris-kjoper-seg-inn-i-netthandel-selskap/
https://e24.no/betalt-innhold/bak-tallene/netthandel-i-2018-slik-handler-nordmenn-annerledes-enn-nabolandene/24382430
http://helthjem.no/netthandel/
http://helthjem.no/presse/#/
 
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Microsoftlogo
imagon

Relevante artikler

Prod_medarb__hjemmeside-liten
Prod_medarb__hjemmeside-liten

Vi søker produksjonsmedarbeidere

Les mer
Hjemmeside%20liten
Hjemmeside%20liten

Status ved ART vedrørende koronavirus

Les mer
Kundeservice_hjemmeside-liten-1
Kundeservice_hjemmeside-liten-1

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Microsoftlogo
imagon