overtakelse av nye lokaler

ART får nye lokaler

Nei da, vi har ikke flyttet. Men med nye samarbeidsavtaler og behov for større plass har vi nå utvidet, og pusset opp våre lokaler på Skedsmo. Besøksadressen vår er fortsatt Industriveien 29.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 08.05.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Utvidelsen skyldes blant annet samarbeidet med helthjem, i tillegg til at vi har fått flere lagerkunder både til plukklageret og til det statiske lageret.

Noen endringer
Først og fremst har vi overtatt hele bygget vi har holdt til i, i mange år. Dette gir oss mulighet til effektivisering av våre prosesser, og større lagerkapasitet.

Vi har klart oss lenge med 2200 m2 men fremover får vi 3000 m2 å boltre oss på. 800 m2 ekstra har helt klart stor betydning for en bedrift som vår. Vi trenger mye plass til både produksjon og for å kunne garantere lagerplass til våre kunder.

Vi har utvidet vår maskinpark med to nye produksjonslinjer, der den ene maskinen pakker magasiner med eventuelle bilag, samt adresserer på plasten. Den andre maskinen er en gimmicks-pakker, som plastpakker for eksempel magasiner med vareprøver.

I tillegg til dette får vi nye toaletter og de øvrige rommene og hallene har fått et ansiktsløft. Lokalene våre får nå større synlighet fra gaten, med logo og skilt rundt hele bygget, slik at man lettere finner frem når man kommer på besøk.

Hva er nytt?
Når alt står klart vil vi ha en ny produksjonshall. Her vil blant annet den manuelle avdelingen, der pakking av stort og smått finner sted, bli betydelig større. Mer plass gir bokstavelig talt større handlingsrom, og våre dyktige medarbeidere vil kunne nyte dagslyset med store fine vinduer.

Nytt produksjonskontor vil også komme på plass i disse dager. Her sitter leder for produksjonen, lagerleder og lederen for manuell avdeling.

Varemottaket flyttes fra forsiden til venstre side av bygget. Her blir det bygget en ny port med egen dør med et stort telt som skal beskytte leveringer mot vær og vind.

Hos oss er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og vi legger derfor også ressurser i et nytt uteområde. Vi planter blomster og annet grønt og lager en hyggelig plass på solsiden av lokalene. Det er ikke helt umulig å tenke seg at en og annen vaffelfredag vil nytes her ute – forhåpentligvis med solbrillene godt plassert på nesa!

Kantinen er også et viktig samlingspunkt og en møteplass på jobben, og et sted som skaper samhold og glede på arbeidsplassen. Vi får helt ny kantine og har lagt mye tid i valg av interiør for å skape stemningen vi ønsker når vi spiser lunsj sammen.

Det er veldig hyggelig å få besøk, så ta gjerne turen innom for en kopp kaffe når du er i området!
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer