maskin produksjon

Vi starter 2017 med større volum!

Vi starter året med større volum, og skal pakke og adressere flere store oppdrag som skal distribueres gjennom helthjem. Dette til tross for at det har vært nedgang i det gjeldende markedet.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt • 18.01.2017
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
Nå i januar 2017 starter vi med å pakke og adressere magasinet Sykepleien for Norsk Sykepleierforbund, før det skal distribueres gjennom helthjem.

Sykepleien utgis av Norsk Sykepleierforbund, hvor 95 % av landets sykepleiere er organisert. Bladet skal delta i samfunnsdebatten og stimulere til engasjement og meningsbryting i faglige, organisasjonsmessige og helsepolitiske spørsmål.

Vi har i tillegg fått samme oppdrag av Lilleborg, og skal både pakke og adressere magasinet deres Plusstid.

Plusstid er rettet mot småbarnsfamilier og andre husstander i Norge. Magasinet gir råd og tips til hvordan hverdagslige oppgaver kan bli enklere og utføres mer effektivt. Sammen med bladet skal det også pakkes vareprøver fra Lilleborg, som kan komme godt til nytte i de aller fleste husstander i Norge.

Begge magasiner er på over 100.000 eksemplarer pr. utgave, og vi er stolte av å øke volumet i vår maskinelle avdeling for masseutsendelser.

Ettersom rotasjonstrykkeriet Aktietrykkeriet på Fetsund la ned, og Aller Trykk flyttet hjem til Danmark, har det vært nedgang i dette markedet. Det er derfor ekstra hyggelig å få slike oppdrag gjennom et solid samarbeid med distribusjonsselskapet helthjem.

Ønsker du også å spare både tid og penger? Kontakt oss, så finner vi i samarbeid med helthjem den beste løsningen for deg!

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer