maskin produksjon

Vi starter 2017 med større volum!

Vi starter året med større volum, og skal pakke og adressere flere store oppdrag som skal distribueres gjennom helthjem. Dette til tross for at det har vært nedgang i det gjeldende markedet.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt • 18.01.2017
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
Nå i januar 2017 starter vi med å pakke og adressere magasinet Sykepleien for Norsk Sykepleierforbund, før det skal distribueres gjennom helthjem.

Sykepleien utgis av Norsk Sykepleierforbund, hvor 95 % av landets sykepleiere er organisert. Bladet skal delta i samfunnsdebatten og stimulere til engasjement og meningsbryting i faglige, organisasjonsmessige og helsepolitiske spørsmål.

Vi har i tillegg fått samme oppdrag av Lilleborg, og skal både pakke og adressere magasinet deres Plusstid.

Plusstid er rettet mot småbarnsfamilier og andre husstander i Norge. Magasinet gir råd og tips til hvordan hverdagslige oppgaver kan bli enklere og utføres mer effektivt. Sammen med bladet skal det også pakkes vareprøver fra Lilleborg, som kan komme godt til nytte i de aller fleste husstander i Norge.

Begge magasiner er på over 100.000 eksemplarer pr. utgave, og vi er stolte av å øke volumet i vår maskinelle avdeling for masseutsendelser.

Ettersom rotasjonstrykkeriet Aktietrykkeriet på Fetsund la ned, og Aller Trykk flyttet hjem til Danmark, har det vært nedgang i dette markedet. Det er derfor ekstra hyggelig å få slike oppdrag gjennom et solid samarbeid med distribusjonsselskapet helthjem.

Ønsker du også å spare både tid og penger? Kontakt oss, så finner vi i samarbeid med helthjem den beste løsningen for deg!

Relevante artikler

Prod_medarb__hjemmeside-liten
Prod_medarb__hjemmeside-liten

Vi søker produksjonsmedarbeidere

Les mer
Hjemmeside%20liten
Hjemmeside%20liten

Status ved ART vedrørende koronavirus

Les mer
Kundeservice_hjemmeside-liten-1
Kundeservice_hjemmeside-liten-1

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Microsoftlogo
imagon