masseutsendelse

Vi får stadig flere oppdrag

Vi setter pris på at det nye året har startet så bra, og er stolte av at vi stadig får inn flere nye oppdrag. I tillegg til de to store oppdragene vi fikk i januar, forsetter februar med enda en ny kunde. Dette er et resultat av et godt samarbeid med distribusjonsselskapet helthjem. 
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Mayken Finholt • 01.02.2017
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
Vi har fått i oppdrag å plastpakke og adressere bladet Norsk Golf som utgis av Norsk Golf AS, i samarbeid med Norsk Golfforbund. Magasinet sendes ut til alle husstander hvor det bor én eller flere medlemmer av en norsk golfklubb.

Vi kan derfor si at vi har en stadig økning i antall innkommende oppdrag for vår maskinelle produksjonsavdeling. Opplaget er på rundt 75.000 eksemplarer per utgave og sendes ut omkring seks ganger i året. Vi er svært fornøyd med å ha et samarbeid med helthjem som gjør at vi stadig får nye oppdrag. Kundene ser ut til å ha fått med seg hvilke gode fordeler de kan dra nytte av ved å benytte oss, og vårt samarbeid med helthjem.

Hvorfor lønner det seg å bruke helthjem?
I 2016 inngikk vi et langsiktig samarbeid med distribusjonsselskapet helthjem. Dette har ført med seg mange gode fordeler som kundene våre drar stor nytte av. Det er ikke uten grunn at mange allerede har valgt å distribuere masseutsendelsene sine via dette selskapet. 

helthjem har et landsomfattende distribusjonsnettverk som i 250 år har videreutviklet og tilpasset rutiner og teknologi. Dette for å skape en mest mulig effektiv levering, helt hjem til mottaker. Selskapet er opptatt av høy kvalitet og har teknologi som gir trygge og effektive leveranser. helthjem når ut til de aller fleste norske hjem, og leverer daglig omkring 2 millioner produkter sammen med morgenavisen (magasiner, bøker, småpakker).

Fordelene ved å benytte seg av helthjem er mange. I tillegg til lang erfaring og god teknologi, leverer de 6 dager i uken, til en lavere og langt mer gunstig pris enn andre distribusjonsselskaper.

Ønsker du også å spare både tid og penger? Kontakt oss, så finner vi i samarbeid med helthjem den beste løsningen for deg.

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer