konvolutteringsmaskin

Papir lever!

Verdien av papiret ligger i dets håndgripelige natur og gir et personlig preg på kommunikasjonen det er vanskelig å matche. Det kommer frem i en undersøkelse gjennomført av Asendia.
Tekst: Mayken Finholt • 16.10.2017
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Og det er naturligvis vi i Akershus Reklame Team svært glad for. Verden blir stadig mer digitalisert og mediehverdagen vår ser annerledes ut i dag enn for kun få år siden. Likevel består papirformatet – i enkelte former.

 
Studien
Logistikkfirmaet Asendia by La Poste & Swiss Post har nylig publisert en studie som viser at markedsføring sendt i fysisk post blir mer lest og foretrekkes av kunder, enn digital markedsføring.
 
En undersøkelse ble gjennomført blant mer enn 700 Tyskland-baserte privat- og bedriftskunder. De ble spurt om deres preferanser når det kommer til å motta reklamemateriell fra utenlandske selskaper de selv var kunder hos. Brev og materiell på papir og dets varighet og personlige preg  gjennomsyret resultatene i hele undersøkelsen. 


Troverdighet og seriøsitet
Majoriteten av respondentene oppga at verdien av papiret lå i dets håndgripelige natur, noe som også gjør det vanskeligere å overse – i motsetning til nettbasert kommunikasjon. I tillegg kom det frem at det gir et mer personlig preg som det er vanskelig å ”matche”.

"Paper-based business post still retains more credibility and generates more trust than online"

 

Samlet sett kommer det frem i undersøkelsen at nettbasert reklame kommer på andreplass, etter fysisk post, i kategorier som seriøsitet og troverdighet.


Papiret lever – ART leverer
Akershus Reklame Team sender ut store mengder brosjyrer og annet kommunikasjonsmateriell på vegne av kunder hvert år. Selv i 2017 viser det seg at papiret lever – og vi vil gjerne hjelpe til med å produsere og distribuere.

 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer