konvolutteringsmaskin

Papir lever!

Verdien av papiret ligger i dets håndgripelige natur og gir et personlig preg på kommunikasjonen det er vanskelig å matche. Det kommer frem i en undersøkelse gjennomført av Asendia.
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Og det er naturligvis vi i Akershus Reklame Team svært glad for. Verden blir stadig mer digitalisert og mediehverdagen vår ser annerledes ut i dag enn for kun få år siden. Likevel består papirformatet – i enkelte former.

 
Studien
Logistikkfirmaet Asendia by La Poste & Swiss Post har nylig publisert en studie som viser at markedsføring sendt i fysisk post blir mer lest og foretrekkes av kunder, enn digital markedsføring.
 
En undersøkelse ble gjennomført blant mer enn 700 Tyskland-baserte privat- og bedriftskunder. De ble spurt om deres preferanser når det kommer til å motta reklamemateriell fra utenlandske selskaper de selv var kunder hos. Brev og materiell på papir og dets varighet og personlige preg  gjennomsyret resultatene i hele undersøkelsen. 


Troverdighet og seriøsitet
Majoriteten av respondentene oppga at verdien av papiret lå i dets håndgripelige natur, noe som også gjør det vanskeligere å overse – i motsetning til nettbasert kommunikasjon. I tillegg kom det frem at det gir et mer personlig preg som det er vanskelig å ”matche”.

"Paper-based business post still retains more credibility and generates more trust than online"

 

Samlet sett kommer det frem i undersøkelsen at nettbasert reklame kommer på andreplass, etter fysisk post, i kategorier som seriøsitet og troverdighet.


Papiret lever – ART leverer
Akershus Reklame Team sender ut store mengder brosjyrer og annet kommunikasjonsmateriell på vegne av kunder hvert år. Selv i 2017 viser det seg at papiret lever – og vi vil gjerne hjelpe til med å produsere og distribuere.

 

Relevante artikler

hhn hjemmeside-liten-1
hhn hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
fagpresseprisene-liten
fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
abo service hjemmeside
abo service hjemmeside

Nå håndterer vi abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her