Fagpresse-del-2_hjemmeside-stor-1

Ny og forbedret avtale med Fagpressen

En ny og forbedret avtale har blitt signert med Fagpressen trykk og distribusjon (FTD) etter at det ble kjent at Easy2You avvikler tradisjonell postdistribusjon. Helthjem Mediapost er ny distributør og avtalen åpner opp for sampakking av fagtitler.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 12.03.2019
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Dette er noe som vil gi vesentlige rabatter på portoen for magasiner som blir distribuert med Posten. Dette vil gjelde både for titler som ikke distribueres med helthjem, samt den delen av opplaget som ikke dekkes av helthjem sitt rutenett.

 
Bytte av distributør
I slutten av januar sendte Easy2You ut en pressemelding om at de går ut av tradisjonell postdistribusjon ved å legge ned adresserte og uadresserte sendinger fra 1. mars. Dette innebærer også en oppsigelse av FTD-avtalen som ble inngått i mars 2018.

Den nye avtalen med helthjem Mediapost inneholder løsninger for sampakking og koordinering av flere fagbladtitler som utføres av Akershus Reklame Team (ART).


Akershus Reklame Team koordinerer og kvalitetssikrer
For å oppnå maksimale portorabatter på utsendelser med Posten er det flere kriterier som må innfris. Vi i Akershus Reklame Team har over 30 års erfaring innenfor dette feltet, og tar oss av alt når det kommer til koordineringen av forhåndsmeldinger, medieplaner, adressefiler og felles ordresedler til Posten. Vi holder også oversikt over hva som kan sendes med helthjem og hva som må sendes med Posten.

Avtalen vil som tidligere inneholde ett leveringspunkt for pakking og adressering, da vi også vil sampakke rutene til helthjem her ved ART. Innloggingen på sikret FTP-server for adresser vil også være den samme som tidligere.


Best på etterbehandlingstjenester
Målet med FTD-avtalen er at hvert enkelt fagblad skal få de beste rammebetingelsene innen trykk, etterbehandlingstjenester og distribusjon. Og med over 30 års erfaring med pakking, adressering og tilrettelegging for distribusjon er vi trygge på at kundene blir fornøyde!


Kilder:
https://www.easy2you.no/blogg/easy2you-gar-ut-av-tradisjonell-postdistribusjon/
https://fagpressen.no/aktuelt/easy2you-avvikler-distribusjonen-%E2%80%93-fagpressen-tilbyr-nye-l%C3%B8sninger
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer