friluftsliv

Ja, vi elsker friluftsliv

Ni av ti nordmenn sier de er interessert i friluftsliv og aktiviteter ute i naturen. Og hele 22 studier har nå påvist at det å oppholde seg i naturen faktisk gir redusert stressnivå. Magasinet Friluftsliv har tatt grep om å verne naturen og byttet om til miljøvennlig ytteremballasje.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 13.03.2018
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Akershus Reklame Team har lang erfaring med plastpakking av blader og bilag. Med plast kan vi samle flere elementer i én utsendelse. Dessverre er det slik at plast har blitt en av våre største miljøutfordringer, og vi er derfor svært stolte av å kunne tilby alle våre kunder et miljøvennlig alternativ til plast.

 
Friluftsliv – et magasin for naturopplevelse
Friluftsliv er et spesialmagasin rettet mot den aktive delen av folket, og drives av en gjeng friluftsfolk med lang og allsidig erfaring. I Friluftsliv finner du både inspirasjon og informasjon om spennende turmål, aktiviteter og turutstyr. Artiklene omhandler alt fra krevende langturer, til enkle tips til aktiviteter i ditt eget nærmiljø. Friluftslivs eget testteam, bestående av to menn med et firesifret antall soveposedøgn bak seg, deler velvillig av det de har lært om å ferdes ute i naturen – enten det gjelder pakking av sekk eller teltoppsetting i uvær.


Felles ansvar for miljøet
Vi adresserer, pakker og sender ut hver utgave av magasinet til omkring 6.000 abonnenter seks ganger i året. Bladene adresseres slik at det blir distribuert til riktig mottaker. For å beskytte magasinene mot røff postbehandling plastpakker vi i forkant av utsendelse, noe som bidrar til en del avfall. Det er derfor svært gledelig at Friluftsliv har valgt å bytte fra plast til vår nedbrytbare biofilm.
Bioska 501 er en flerlagsfilm laget av forskjellige biologisk nedbrytbare og komposterbare råvarer for å få de nødvendige egenskapene som styrke og gjennomsiktighet. Denne pakkefilmen er så miljøvennlig at den faktisk må kastes sammen med matavfallet ditt for gjenvinning.


Hold naturen fri for plast
Vi i Akershus Reklame Team har muligens ikke like mange soveposedøgn ute i naturen som gjengen i Friluftsliv, men vi setter stor pris på å tilbringe fritiden vår ute i naturen. Vi er derfor svært begeistret for at flere og flere av våre kunder velger miljøvennlig emballasje.
Gjør som Friluftsliv og bytt til nedbrytbar biofilm! Ta kontakt med oss og bytt allerede i dag.
 

Kilder:
http://www.friluftsraadet.dk/media/1802602/forskningsoversigt_k6_enkeltsidet_low.pdf
https://www.dagsavisen.no/innenriks/nordmenn-elsker-friluftsliv-1.474353
https://www.norskfriluftsliv.no/na-bevist-naturen-kurerer-stress/
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer