friluftsliv

Ja, vi elsker friluftsliv

Ni av ti nordmenn sier de er interessert i friluftsliv og aktiviteter ute i naturen. Og hele 22 studier har nå påvist at det å oppholde seg i naturen faktisk gir redusert stressnivå. Magasinet Friluftsliv har tatt grep om å verne naturen og byttet om til miljøvennlig ytteremballasje.
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Akershus Reklame Team har lang erfaring med plastpakking av blader og bilag. Med plast kan vi samle flere elementer i én utsendelse. Dessverre er det slik at plast har blitt en av våre største miljøutfordringer, og vi er derfor svært stolte av å kunne tilby alle våre kunder et miljøvennlig alternativ til plast.

 
Friluftsliv – et magasin for naturopplevelse
Friluftsliv er et spesialmagasin rettet mot den aktive delen av folket, og drives av en gjeng friluftsfolk med lang og allsidig erfaring. I Friluftsliv finner du både inspirasjon og informasjon om spennende turmål, aktiviteter og turutstyr. Artiklene omhandler alt fra krevende langturer, til enkle tips til aktiviteter i ditt eget nærmiljø. Friluftslivs eget testteam, bestående av to menn med et firesifret antall soveposedøgn bak seg, deler velvillig av det de har lært om å ferdes ute i naturen – enten det gjelder pakking av sekk eller teltoppsetting i uvær.


Felles ansvar for miljøet
Vi adresserer, pakker og sender ut hver utgave av magasinet til omkring 6.000 abonnenter seks ganger i året. Bladene adresseres slik at det blir distribuert til riktig mottaker. For å beskytte magasinene mot røff postbehandling plastpakker vi i forkant av utsendelse, noe som bidrar til en del avfall. Det er derfor svært gledelig at Friluftsliv har valgt å bytte fra plast til vår nedbrytbare biofilm.
Bioska 501 er en flerlagsfilm laget av forskjellige biologisk nedbrytbare og komposterbare råvarer for å få de nødvendige egenskapene som styrke og gjennomsiktighet. Denne pakkefilmen er så miljøvennlig at den faktisk må kastes sammen med matavfallet ditt for gjenvinning.


Hold naturen fri for plast
Vi i Akershus Reklame Team har muligens ikke like mange soveposedøgn ute i naturen som gjengen i Friluftsliv, men vi setter stor pris på å tilbringe fritiden vår ute i naturen. Vi er derfor svært begeistret for at flere og flere av våre kunder velger miljøvennlig emballasje!
Gjør som Friluftsliv og bytt til nedbrytbar biofilm! Ta kontakt med oss og bytt allerede i dag.
 


Kilder:
http://www.friluftsraadet.dk/media/1802602/forskningsoversigt_k6_enkeltsidet_low.pdf
https://www.dagsavisen.no/innenriks/nordmenn-elsker-friluftsliv-1.474353
https://www.norskfriluftsliv.no/na-bevist-naturen-kurerer-stress/
 

Relevante artikler

hhn hjemmeside-liten-1
hhn hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
fagpresseprisene-liten
fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
abo service hjemmeside
abo service hjemmeside

Nå håndterer vi abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her