fagpressedagen 2019

Felles stand på Fagpressedagen

Sammen med de andre avtalepartene i Fagpressen trykk og distribusjon (FTD) stilte vi med en felles stand på årets Fagpressedag.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 04.12.2019
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
Fagpressedagen 2019 gikk av stabelen 20. november i den flotte Marmorsalen ved Sentralen i Oslo. En dag fullspekket med inspirerende og variert program for de om lag 180 påmeldte.


Få mer ut av budsjettene!
Som én av samarbeidspartene i FTD la vi denne gangen opp til en felles profilering sammen med Ålgård Offset, O7 Media og helthjem Mediapost. Gjennom avtalen samles det volum av mange fagtitler, noe som fører til at man samlet oppnår vesentlig bedre vilkår hos leverandørene.

Fordelsprogrammet ble etablert av Fagpressen i 2018 og gir medlemmene i Fagpressen de beste priser og løsninger for trykking, pakking/adressering og distribusjon.


Vår oppgave
Oppgaven til Akershus Reklame Team i denne avtalen er å plastpakke, adressere og tilrettelegge for optimal distribusjon. Vi har over 30 års erfaring innen dette feltet, så dette er noe vi er gode på!

Avtalen inneholder løsninger for sampakking og koordinering av fagblader som utføres i våre lokaler på Skedsmokorset. Dette gir betydelige rabatter på portoen for titler som distribueres med Posten. Dette gjelder både for fagblader som ikke distribueres med helthjem, samt den delen av opplaget som ikke dekkes av helthjem sitt rutenett.

Ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på vedrørende avtalen ved å ringe tlf. 63 87 26 00 eller les mer her

 
Kilder:
https://fagpressen.no/
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer