fagpresseprisene 2019

Fagpresseprisene 2019

Til tross for det utfordrende regnværet på Østlandet 6. juni, var det omlag 200 personer som møtte opp til utdelingen av Fagpresseprisene ved Månefisken i Oslo.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Arne Bruun • 21.06.2019
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
Som samarbeidspartner og sponsor til arrangementet var vi i Akershus Reklame Team selvsagt på plass. Sammen med helthjem Mediapost hadde vi en felles stand, der vi delte ut informasjon om Fagpressen trykk- og distribusjonsavtale (FTD) og arrangerte spennende konkurranser.


Fagpressen trykk og distribusjon
Akershus Reklame Team signerte FTD-avtalen med Fagpressen allerede våren 2018. Avtalen gir medlemmer av Fagpressen de beste rammebetingelsene innen trykk, etterbehandlingstjenester og distribusjon. I denne forbindelse leverer vi i Akershus Reklame Team etterbehandlingstjenestene adressering, plastpakking og tilrettelegger for distribusjon.

I kjølvannet av Easy2You sin avvikling av postdistribusjon tidligere dette året, ble det signert en ny og forbedret avtale våren 2019. Denne gangen med helthjem Mediapost som distributør. Den nye avtalen åpner opp for sampakking av fagtitler og vil også gi betydelige rabatter på portoen for fagblader som blir distribuert med Posten. Dette vil gjelde både for titler som ikke distribueres med helthjem, samt den delen av opplaget som ikke dekkes av helthjem sitt rutenett. Les mer om dette her.


Årets vinnere
Fagpresseprisene er en årlig prisutdeling der vinnerne kåres i ni ulike kategorier. Totalt ble det sendt inn 191 arbeider til årets konkurranse, og her er årets vinnere:
  • Politiforum var kveldens store vinner. I tillegg til forsideprisen og journalistprisen toppet Politiforum også med selveste Fagpresseprisen 2019.
  • Fagpressens markedspris gikk til Psykisk helse grunnet sin oppfordring til leserne om frivillig å vippse betaling for digitalt publiserte artikler.
  • Fagpressens fotopris gikk til Sykepleien for utgave nr. 5/2018 om isolasjon.
  • «Innertieren» gikk til Finansfokus for temautgaven om «Compliance» for årets mest treffsikre journalistikk.
  • Årets fagpresseredaktør ble Ole Petter Pedersen for hans redaktørgjerning i Kommunal Rapport.
  • Fagpressens utviklingspris gikk til forskning.no for sin ungdomssatsning UNG.forskning.no - en nettavis om forskning for barn og ungdom.
  • Fagpressens gravepris gikk til journalist Frode Aga i Byggeindustrien for saken om Bane NOR sin omfattende bruk av konsulenter i prosjektet om Follobanen.  

 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer