kirkens nødhjelp magasin i nedbrytbar biofilm

Disse er først ute med biofilm

Kirkens Nødhjelp jobber med å redde liv og forandre verden. Deres arbeid hjelper mennesker i nød, verden over. Vi har lenge hjulpet Kirkens Nødhjelp med å pakke og sende ut magasinet deres til givere og støttespillere. Nå tar de, i tillegg til en rekke andre, ansvar for miljøet og bytter ytteremballasje på alle sine sendinger!
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 02.02.2018
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
En givende utsendelse
Organisasjonen har et eget magasin som sendes ut fem ganger i året. Opplaget er på omkring 60.000. Bladet er gratis og sendes til alle givere, støttespillere og lignende. Magasinet har lave produksjonskostnader, i tillegg støttes produksjonen av Norad. Via Kirkens Nødhjelp sine nettsider er det mulig å melde inn postadressen sin og motta bladet. Vi i Akershus Reklame Team adresserer bladene og plastpakker dem i forkant av hver utsendelse.

En stadig økende miljøutfordring!
Plast hører fortiden til sier Naturvernforbundet (NNV) på sin nettside. I følge NNV er plast i ferd med å bli et av våre største miljøproblemer. Det er veldig skadelig for sjøpattedyr, fugler og fisk. Naturvernforbundet hevder at vi innen år 2050 må regne med at det er mer plast enn fisk i havet, dersom vi ikke gjør noe med dette problemet nå.

Ny miljøvennlig emballasje!
Vi i Akershus Reklame Team ønsker ikke å bidra med mer avfall enn nødvendig og har derfor funnet en løsning som sparer miljøet. Vi tilbyr alternativ emballasje til de kundene som ønsker plastpakking av sine produkter.

Etter grundige undersøkelser av ulikt materiell valgte vi en 100 % nedbrytbar pakkefilm – Bioska 501. Vi har lenge kunne tilby maisplast, men den nye emballasjen brytes ned fortere og er mindre skadelig for miljøet. Flere av våre kunder tar nå ansvar og skifter fra plastemballasje til biofilm. Kirkens Nødhjelp er en av de første som nå sender ut sitt magasin med nedbrytbar biofilm. I likhet med Kirkens Nødhjelp har også Aftenposten (Innsikt, Historie, Mat fra Norge og Hyttemagasinet), Norsk Bobil og Caravan Club, samt Friluftsliv byttet til nedbrytbar ytteremballasje.

Er du en av de som tenker at alle andre kan ta ansvar for miljøet? Ta ansvar i dag og bytt til biofilm på utsendelsene dine du også! Kontakt kundeservice så fikser vi dette raskt, slik at din neste utsendelse blir pakket i miljøvennlig ytteremballasje.

 

Relevante artikler

Prod_medarb__hjemmeside-liten
Prod_medarb__hjemmeside-liten

Vi søker produksjonsmedarbeidere

Les mer
Hjemmeside%20liten
Hjemmeside%20liten

Status ved ART vedrørende koronavirus

Les mer
Kundeservice_hjemmeside-liten-1
Kundeservice_hjemmeside-liten-1

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
BOSlogo
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
SH_Huseiernelogo
fagpressenlogo
Microsoftlogo
imagon