kundeservice

Best på service!

For å bestrebe enda bedre service overfor kunder og samarbeidspartnere har vi satt sammen en ny kundeserviceavdeling i Akershus Reklame Team. Den nye avdelingen består av tre flinke medarbeidere og vår mest erfarne prosjektleder; Nancy, har tiltrådt stillingen som leder for kundeservice.
Tekst: Tina S. Amundsen • Foto: Tina S. Amundsen • 02.02.2017
nancy-portrett
Ta kontakt med meg!

Nancy Feiring Torre

Kundebehandler/ HMS-ansvarlig
Direkte: + 47 63 87 26 00
Mobil: +47 418 07 926
kunderservice@art-as.no
nancy@art-as.no
Vi ønsker å gi deg som kunde merverdi i kontakt med oss, og hjelper deg med det du måtte trenge svar på. Vår økende ordremengde har tvunget frem nye og bedre systemer, og dette er vi stolte av! Det har derfor vært nødvendig å ansette to nye medarbeidere som skal være med å bidra i teamet. Elisabeth startet hos oss i juni, og Isabell startet 2. januar.
 
En kort presentasjon av teamets kompetanse
Nancy har fått i oppgave å drifte avdelingen. Hun har jobbet i Akershus Reklame Team i 8 år, og har derfor solid erfaring med, og kunnskap om alle prosessene i bedriften. Hun har jobbet direkte med kundene våre siden hun startet og kjenner derfor til deres behov og preferanser. Nancy har full oversikt til enhver tid og brenner for at alle våre kunder skal være fornøyde. Tidligere har hun bakgrunn fra Falk hurtigtrykk – hvor hun jobbet med salg, administrasjon og produksjon.

Elisabeth har jobbet lenge innenfor bransjen og har derfor bred erfaring fra flere ulike stillinger. Hun kom til oss fra Fals og Stift, hvor hun blant annet jobbet som daglig leder. I tillegg har hun jobbet som både produksjonsmedarbeider og produksjonsleder. Elisabeth har derfor mye erfaring med prosjektledelse, kundeservice og ordrebehandling, i tillegg til lang bransjeerfaring. Med sin kunnskap kan hun lett sette seg inn i våre kunders behov.
 
Isabell jobbet for Ragn-Sells AS før hun startet hos oss. Her registrerte hun ordre og fulgte opp kunder via telefon og e-post. Hun har også tidligere hatt stilling som ordrebehandler og har hatt mye kontakt med både kunder og selgere. Hennes brede erfaring fra kundeservice vil være en ressurs for vår nye avdeling. 

Den beste løsningen for deg
Kundeservice er den avdelingen som har ansvaret for kundene til Akershus Reklame Team. Alle henvendelser skal nå sendes til en felles e-postadresse (kundeservice@art-as.no). Nancy kontrollerer og fordeler henvendelsene til den kundebehandleren som er ledig. Dette fører til raskere og bedre oppfølging av hver kunde, og vi sikrer kortest mulig svartid.

Våre medarbeidere vil lytte til kundens henvendelse uansett hva det måtte gjelde. Med full oversikt over alle prosesser sørger kundeservice for hele ordre- og produksjonsplanleggingen i bedriften. Raskt avklarer de kundens behov, utformer et tilbud og leder prosjektet fra start til slutt.

Akershus Reklame Team har tre hovedforretningsområder; masseutsendelser, lagerlogistikk og kampanjeservice. Kundeservice hjelper deg med priser, ordre, planlegging, forhåndsinnmeldinger og andre produksjonsrelaterte spørsmål. Det hele handler om å gi deg som kunde merverdi i kontakt med oss. Sammen finner vi de mest optimale løsningene for deg.

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!