auto motor sport

Auto motor og sport har valgt ART som sin totalleverandør

Auto motor og sport er et av verdens største bilmagasiner og har nå valgt Akershus Reklame Team (ART) som sin totalleverandør innen grafisk produksjon. ART skal sørge for alt fra trykking av magasiner og abonnementshåndtering, til tilrettelegging for distribusjon.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 18.12.2018
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Sammen med Auto motor og sport ønsker vi i ART å finne løsninger i årene fremover som skal gi kostnadseffektive produksjons- og distribusjonsløsninger.

 
Auto motor og sport
Auto motor og sport er den norske utgaven av tyske Auto motor und sport. Magasinet ble først utgitt i Tyskland desember 1946. Rettighetene eies av Motor Presse Stuttgart, som er høyt ansett for sin ekspertise og redaksjonelle kvalitet over hele verden. Dette betyr enorme ressurser til utføring av tester og formidling av bilnyheter.
 
Den norske utgaven av Auto motor og sport kommer ut tolv ganger i året, og har inngående tester og reportasjer om de nyeste bilmodellene i Norge. I 2017 lanserte de en ny norsk TV-kanal på Canal Digital med fokus på biler og mobilitet. Kanalen presenterer en god blanding av godt undersøkte fakta og ren underholdning.


ART som totalleverandør
Som en totalleverandør følger vi magasinene helt fra trykklare pdf-filer til magasinene plastpakkes og adresseres, før de tilslutt distribueres fra vårt lager til abonnentenes postkasser.
 
Med vår egen avdeling Abonnementsservice, og som medeier i Endurico, håndterer vi hele Auto motor og sport sin abonnementsdatabase og sørger for å holde medlemsdatabasen oppdatert til enhver tid. Vi tar oss av alt av kundehenvendelser som gjelder inn- og utmeldinger, adresseendringer og fakturering. På denne måten frigjør vi Auto motor og sport for bruk av ressurser på dette arbeidet internt, slik at de heller kan bruke tiden sin på å lage godt innhold.

Sammen med Auto motor og sport har vi satt sammen en fokusgruppe der vi ved jevnlige møter går kvalitativt til verks for å finne alternative løsninger for å øke antall abonnenter.


Vi hjelper deg
Vi håper med dette at vi har startet et spennende og langsiktig samarbeid der vi sammen skal øke antall abonnenter som kan kose seg med magasinet og spennende TV-sendinger.

Ta kontakt med oss i Akershus Reklame Team for å få rykende ferskt bilstoff rett til din postkasse 12 ganger i året!


Kilder:
https://www.facebook.com/pg/automotorogsportmagasinet/about/?ref=page_internal
http://automotorsport.no/redaksjonen/
http://www.mynewsdesk.com/no/pressreleases/ny-norsk-tv-kanal-lanseres-27-november-2017-2263984
 

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer