egmontavtale

Akershus Reklame Team får fornyet tillit av Egmont

Etter en åpen anbudskonkurranse har nå Akershus Reklame Team signert en ny avtale med Egmont Printing Service.
Tekst: Mayken Finholt • Foto: Mayken Finholt • 28.06.2018
mayken-portrett
Ta kontakt med meg!

Mayken Finholt

Avdelingsleder marked /HR
Mobil: + 47 994 62 931
mayken@art-as.no
Avtalen omfatter alt fra tredjepartslogistikkløsninger til plastpakking, adressering, konvoluttering, digitaltrykk og tilrettelegging for distribusjon av om lag 100 titler. For ART utgjør dette nye tekniske løsninger og over 1.000 ordre per år.

 
Bladlager
Etter å ha samarbeidet i fire år, får Akershus Reklame Team nå fornyet tillit fra det ledende mediekonsernet.

Avtalen ble signert denne uken av Stine Vangby Lillesand, teamleder ved Egmont Printing Service Nordic og Arne Bruun, daglig leder ved Akershus Reklame Team. Avtalen innebefatter alt fra plastpakking, adressering, tilrettelegging for distribusjon av om lag 100 titler, samt tredjepartslogistikkløsninger (3PL).

I anbudet var Egmont Printing Service ute etter en samarbeidspartner som følger opp avtalte deadlines, i tillegg til å være proaktive etter å se nye løsninger og forbedringer i daglige oppgaver og gjøremål.


Egmont
Egmont er et av Nordens ledende mediekonsern med 6.600 ansatte og aktivitet i over 30 land. Egmont står for kvalitetsinnhold og digital innovasjon, og står bak mer enn 700 magasiner, TV 2, Nordisk Film, Cappelen Damm og Egmont Publishing.

Bladlager-avtalen er gjort med Egmont Printing Service (EPS) på vegne av Egmont. Egmont Printing Service er et internasjonalt selskap under Egmont Publishing som håndterer all trykk og tilhørende tjenester for Egmont Publishing i Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyskland og England. I Norge har de i hovedsak tre kunder; Egmont Publishing Magasiner, Egmont Kids Media Nordic og Fagmedia.


Stolte, lettet og hinsides begeistret
Akershus Reklame Team skal de neste årene fortsette å være en løsningsorientert servicebedrift for Egmont.

«Det har vært en utrolig lærerik og spennende periode som har tydeliggjort vår del av næringskjeden som servicebedrift. Det at vi har fått fornyet tillit i årene fremover, gjør oss utrolig stolte, lettet og hinsides begeistret! Vi har funnet vår nisje som servicebedrift og gleder oss til videre samarbeid. Vi ønsker å utvikle oss sammen med Egmont, og skal ha fokus på optimalisering og kostnadseffektivisering. I tillegg skal vi utfordre oss innen ny teknologi, slik at vi sammen kan øke antall abonnenter, sørge for færre utmeldinger, og ikke minst ha en spennende og utfordrende jobbhverdag», sier Arne Bruun, daglig leder i Akershus Reklame Team om samarbeidet.

Gjennom denne avtalen med Egmont befester ART sin posisjon som en optimal servicebedrift i det norske markedet for etterbehandlingstjenester. Avtalen trer i kraft fra 1. juli.

Har du spørsmål om etterbehandlingstjenester eller hvilke tjenester vi kan hjelpe deg med – ta kontakt for en uforpliktende samtale på tlf.: 63 87 26 00.


Kilder:
https://www.egmont.com/no/egmont/egmont-publishing/
https://www.egmont.com/no/egmont/om-egmont-i-norge/

Relevante artikler

HHN_hjemmeside-liten-1
HHN_hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
Fagpresseprisene-liten
Fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
Abo_service_hjemmeside
Abo_service_hjemmeside

Vi håndterer abonnentene dine!

Les mer