Smart ferdiggjøring og sampakking

Som én av avtalepartene i Fagpressen trykk og distribusjon formidlet vi informasjon om smart ferdiggjøring og sampakking ved Fagpressens frokostmøte.
Les mer

Myter om papir

En ny omfattende studie viser hvordan europeere ser på bruken av papir og trykksaker, og avdekker flere misforståelser blant forbrukerne.
Les mer

Fagpresseprisene 2019

Som samarbeidspartner og sponsor til Fagpresseprisene 2019 var vi i Akershus Reklame Team på plass med både stand og konkurranser under prisutdelingen.
Les mer

Vi håndterer abonnentene dine!

Ønsker du hjelp til å håndtere abonnentene eller medlemsdatabasen din, kan du nå overlate det til oss.
Les mer

Ny og forbedret avtale med Fagpressen

En ny og forbedret avtale har blitt signert mellom Fagpressen trykk og distribusjon, helthjem Mediapost og Akershus Reklame Team.
Les mer

Vi utvider vår kundeserviceavdeling

Med økt etterspørsel etter våre kostnadseffektive tjenester og vår fantastiske service, har vi nå sett oss nødt til å utvide kundeserviceavdelingen nok en gang!
Les mer

Auto motor og sport har valgt ART som sin totalleverandør

Akershus Reklame Team skal sørge for alt fra trykking av magasiner og abonnementshåndtering, til tilrettelegging for distribusjon.
Les mer

Papir foretrekkes!

Over 80 % foretrekker å lese på papir, til tross for den økte digitaliseringen av samfunnet. Reklame på papir får mer oppmerksomhet enn tilsvarende online!
Les mer

Kompetansepåfyll ved Markedsforums kick-off 2018

Markedsforums kick-off 2018 bød på en svært interessant og faglig variert dag, og Akershus Reklame Team var selvfølgelig tilstede.
Les mer

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Akershus Reklame Team har inngått en ny, spennende avtale med helthjem Netthandel AS.
Les mer

Akershus Reklame Team får fornyet tillit av Egmont

Avtalen omfatter alt fra tredjepartslogistikkløsninger til plastpakking, adressering, konvoluttering, digitaltrykk og tilrettelegging for distribusjon av om lag 100 titler.
Les mer

Fagpressens kick-off 2017

Mange av Akershus Reklame Teams samarbeidspartnere er fagpresse og for oss er det viktig å holde oss oppdatert i bransjene vi jobber med.
Les mer

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Årets Fagpressepriser ble delt ut 7.juni på et fullsatt Månefisken og Akershus Reklame Team var tilstede som en av sponsorene.
Les mer

Akershus Reklame Team sikret seg rammeavtale med Fagpressen

Akershus Reklame Team skal sampakke forskjellige titler fra Fagpressen for distribusjon, og sørge for at det logistikkmessig går på skinner.
Les mer

Ja, vi elsker friluftsliv

Plast har blitt en av våre største miljøutfordringer, og vi er derfor stolte av å kunne tilby våre kunder et miljøvennlig alternativ til plast.
Les mer

Disse er først ute med biofilm

Vi hjelper Kirkens Nødhjelp med å plastpakke og sende ut magasinet deres. Nå tar de, i tillegg til en rekke andre, ansvar for miljøet og bytter ytteremballasje på alle sine sendinger!
Les mer

Først i Norge med nedbrytbar pakkefilm

Akershus Reklame Team er opptatt av miljø og bærekraft, og kan nå tilby et alternativ til plast.
Les mer

Snart den tiden på året

Akershus Reklame Team hjelper deg med å få julemateriellet ut i tide!
Les mer

Papir lever!

Akershus Reklame Team sender ut store mengder brosjyrer og annet kommunikasjonsmateriell på vegne av kunder hvert år.
Les mer

Vi feirer 30 år

Akershus Reklame Team feirer 30 år med en storslagen feiring på Skedsmo sammen med kunder, samarbeidspartnere og kolleger.
Les mer

Vi får stadig flere oppdrag

Akershus Reklame Team får stadig flere kunder. Dette er et resultat av et godt samarbeid med distribusjonsselskapet helthjem.
Les mer

Vi starter 2017 med større volum!

Akershus Reklame Team starter året med større volum, og skal pakke og adressere flere store oppdrag som skal distribueres gjennom helthjem.
Les mer

Best på service!

Akershus Reklame Team presenterer sin nye kundeservice.
Les mer

Annonsering via DM genererer mer salg enn digital reklame

I dagens digitaliserte samfunn kan merkevarer kommunisere med forbrukere i flere kanaler er før var tenkelig. Vi vet hvilke kanaler som fører til handling.
Les mer

Vi endrer oss for å bli en enda bedre servicepartner!

Akershus Reklame Team oppretter en ny kundeserviceavdeling slik at våre kunder og samarbeidspartnere skal oppleve enda bedre service.
Les mer

Nyhet! Vi har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med helthjem Mediapost

Akershus Reklame Team har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med helthjem Mediapost og kan tilby spennende distribusjonsløsninger. helthjem Mediapost tilbyr nå adresserte sendinger.
Les mer

Hvordan oppnå de beste rabattene på utsendelser?

Oppnå de beste rabattene! Akershus Reklame Team har dyktige prosjektledere som vurderer sendingene dine ut i fra vekt og volum for å finne de beste distribusjonsløsningene.
Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
Webergrilllogo-ferdig
evry
NHO
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon