Masseutsendelser for Egmont

Over 300 pallplasser med godt lesestoff!

Etter et allerede godt samarbeid med Akershus Reklame Team valgte Egmont Printing Service våren 2015 å flytte hele bladlageret sitt over til oss, slik at vi også kunne stå for logistikken. Bladlageret består av over 300 pallplasser med både uke- og månedsmagasiner, tegneserier og fagtidsskrifter.
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
Akershus Reklame Team har i flere år vært samarbeidspartner med Egmont. Hovedoppgaven er å sørge for distribusjon av blader, magasiner og tegneserier til deler av abonnentene. Bladene pakkes i styrt plast slik at Egmont skal oppnå maksimalt med portorabatter.

Vi hjelper Egmont med lagerlogistikken
I tillegg til å klargjøre bladene for distribusjon utfører vi nå også daglig «plukk og pakk» til messer, abonnenter, utgivere, annonsører og rettighetshavere i inn- og utland. Vi fordeler og distribuerer til abonnenter, messer eller andre aktører som skal ha et større kvanta blader.

Via vår nettbaserte bestillingsløsning kan Egmont bestille fra sitt eget bladlager hos oss og få det distribuert direkte dit de ønsker.

Relevante artikler

hhn hjemmeside-liten-1
hhn hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
fagpresseprisene-liten
fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
abo service hjemmeside
abo service hjemmeside

Nå håndterer vi abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her