Circle K-stasjon

Circle K har flyttet lageret sitt til Akershus Reklame Team

Etter 15 år med godt samarbeid valgte Circle K i 2015 å flytte hele lageret sitt til oss på Skedsmokorset. Våre lagerløsninger frigjør deres ansatte for tiden og plassen det tar å administrere et lager.
arne-portrett
Ta kontakt med meg!

Arne Bruun
Daglig leder/salgsansvarlig
Mobil: + 47 404 18 391
arne@art-as.no
I 2015 flyttet Circle K (tidligere Statoil Fuel & Retail AS) til nye kontorlokaler i Schweigaardsgate 16 i Oslo. Det nye og moderne hovedkontoret har en sentral beliggenhet, men mindre plass til oppbevaring og egne lagervarer. I over 15 år har Akershus Reklame Team (ART) vært en trofast samarbeidspartner med Circle K. Vi har hatt lager for reklame- og kampanjemateriellet deres, og styrt logistikken rundt dette siden samarbeidet startet. På grunn av deres nylige plassmangel, var tiden nå inne for å videreutvikle dette samarbeidet. Etter god erfaring med vår lagertjeneste, valgte derfor Circle K å flytte hele lageret sitt over til oss. Med stor lagerkapasitet og en effektiv lagerlogistikk kan vi frigjøre deres ansatte for tiden og plassen det tar å administrere et lager.

Akershus Reklame Team har opprettet en egen nettbutikk for Circle K slik at de til enhver tid kan legge inn ordre og få tilsendt artikler, dokumenter eller annet de har på lager.

Våre ansatte har allerede god kjennskap til Circle K og kommuniserer effektivt med deres ansatte. Via den nettbaserte bestillingsløsningen kan vi reagere raskt når ordre og forespørsler kommer inn.

Relevante artikler

hhn hjemmeside-liten-1
hhn hjemmeside-liten-1

Har dratt i land en ny langsiktig avtale

Les mer
fagpresseprisene-liten
fagpresseprisene-liten

Utdelingen av Fagpresseprisene 2018

Les mer
abo service hjemmeside
abo service hjemmeside

Nå håndterer vi abonnentene dine!

Les mer
Dette er noen av selskapene vi jobber med
egmont
merkur
webergrilllogo-ferdig
evry
nho
helhjemlogo2
boots
circleklogo2
huseiernes-landsforbund
fagpressenlogo
groeset
imagon
Vår nettside bruker informasjonskapsler. www.art-as.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her